Acasă Politic Cu Victor Ponta sau nu preşedinte, viaţa pentru Daniel Bărbulescu merge mai...

Cu Victor Ponta sau nu preşedinte, viaţa pentru Daniel Bărbulescu merge mai departe

45

Daniel Bărbulescu, deputat în Colegiul 2 Scorniceşti-Potcoava, coordonator al campaniei PSD în colegiul menţionat, a susţinut marţi, 28 octombrie 2014, o conferinţă de presă la sediul PSD Olt.

Guvernul reduce TVA

Pentru început, Bărbulescu a ţinut să felicite activitatea guvernului, reducerile pe care acesta le-a aplicat la produsele de panificaţie. În plus, conform deputatului oltean, măsura se va extinde şi la alte sectoare.

„În primul rând, vreau să subliniez succesul pe care l-a avut guvernul Ponta cu reducerea TVA în panificaţie şi să arăt faptul că în 2015 se are în vedere aplicarea aceleiaşi măsuri în sectorul de carne şi în sectorul de legume şi fructe”, a declarat deputatul Daniel Bărbulescu.

Veşti bune pentru profesori

Dascălii sunt pe punctul de a beneficia, de la începutul anului viitor, de bani pentru cărţi, un proiect care i-a ajutat pe mulţi dintre aceştia şi în trecut.

„Ministerul Educaţiei a aplicat cu succes pentru un proiect pe fonduri europene prin care se va relua o măsură mai veche, acea sută de euro pentru cărţi. De data aceasta, fiecare dascăl va primi, începând cu 1 ianuarie 2015 , o sumă forfetară de 150 de euro pe lună”, a precizat Bărbulescu.

Ca un ultim punct, cel referitor la campania electorală, deputatul oltean este încrezator şi speră să aibă cel mai bun rezultat, pe ţara, la nivel de colegii.

„Vreau să îi îndemn pe toţi locuitorii judeţului Olt să vină într-un număr cât mai mare la vot, atât pe 2, cât şi pe 16 noiembrie. Cred că România are nevoie de un preşedinte tânăr, de un preşedinte care este român, de preşedintele care uneşte”, a conchis Daniel Bărbulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.