Acasă Actualitate Florin Iordache manipulează. Nu şi Ziarul de Olt

Florin Iordache manipulează. Nu şi Ziarul de Olt

55
Vineri, la pupat Victor Ponta în sediul PSD, a fost rândul lui Florin Iordache. Are şi pentru ce. Doar, în această perioadă, cu Ponta preşedinte, a reuşit cele mai mari împliniri ale sale. Numai că, uns cu alifie de Bucureşti, Florin Iordache a reuşit să se strecoare în paginile presei locale cu lucruri care nu-i aparţin. Sau care trebuie scrise corect.
Primul se referă la cele 500 de locuri de muncă ce ar urma să fie înfiinţate la Piatra-Olt de o firmă specializată în structuri nemetalice, folosite în industria concertelor, cât şi în asamblarea de scene, tribune modulare. Aici, contribuţia lui Iordache este egală cu a lui Victor Ponta: zero! Firma respectivă e o companie privată care a ajuns prima oară la Slatina în urmă cu zece ani. Cu privire la această speţă, anteprenorul Mihai Niţă, în prezent senator în Parlamentul 588, declară următoarele: „Referitor la investiţia de la Piatra-Olt, nici un politician nu are merit în aşa ceva. Actualul manager al firmei care investeşte la Piatra-Olt nu are nevoie de ajutorul vreunui politician pentru a reuşi în România”.
 
După ce a fost desfiinţat de Mihai Niţă, Florin Iordache mai are un aspect demagogic care trebuie urgent lămurit. Altfel, încep oamenii să-l creadă, iar aşa ceva nu e frumos! Deputatul vorbeşte de iminenta înfiinţare a aproximativ 30 de locuri în domeniul infrastructurii feroviare la Piatra-Olt, deşi nimeni nu cunoaşte acest lucru. Atât la Ministerul Transporturilor, cât şi la CFR. mai mult, în mandatul său de deputat de Piatra-Olt, la depoul din localitate au fost desfiinţate până în 30 de locuri de muncă. Iar atunci, nici un politician, fie d ela Slatina sau Bucureşti, nu s-a legat cu lanţurile de porţile grele ale depoului.
Până la urmă, Iordache are o scuză: trebuie să mintă ca să ajungă Ponta preşedinte. Cu siguranţă nu şi pe voi, stimaţi cititori ai Ziarului de Olt.
 
Altfel, conform fişei postului, deputaţii nu crează locuri de muncă în România. Nici preşedintele ţării…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.