Acasă Administrație Lista lui Oprea, la Prefectura Olt. Alegerile prezidenţiale „sunt în grafic”

Lista lui Oprea, la Prefectura Olt. Alegerile prezidenţiale „sunt în grafic”

48
Miercuri, 22 octombrie a.c., toate prefecturile din România au fost în legătură directă prin intermediul videoconferinţei susţinută de Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne şi vice-premier al României. Acesta a prezentat modelul de buletin de vot, care a fost distribuit către prefecturile din ţară. Acesa a făcut şi o inventariere a secţiilor de vot, a buletinelor de vot, a ştampilelor şi a autocolantelor.

„La nivel naţional, toate activităţile privind alegerile se desfăşoară conform termenelor şi a graficului stabilit prin programul calendaristic aprobat de guvern. Ministerul Afacerilor Interne a asigurat tipărirea a 20.745.068 de buletine de vot, confecţionarea a 24. 220 de ştampile cu menţiunea „Votat”, tipărirea a 18.190.957 de timbre autocolante. Pentru perioada viitoare, vă solicit, ca, împreună cu primarii, să asiguraţi în condiţii corespunzătoare pentru funcţionarea  18.550 de secţii de votare din ţară”, a spus Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne şi vice-premier.

Prefectul judeţului Olt, Silviu Neacşu, a precizat în scurta conferinţă de presă că, la Olt, totul este în regulă şi se va respecta procesul premergător dar şi cel în sine al alegerilor prezidenţiale, care vor avea primul tur pe 2 noimbrie.

„Noi am ridicat buletinele de vot ieri (n.red. 21.10.2014), le-am adus în deplină siguranţă, colegii din prefectură le aranjează pe secţii de votare”, a spus prefectul Oltului, Silviu Neacşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.