Acasă Politic Cu noua ordine mondială din PSD, Florin Iordache, afară!

Cu noua ordine mondială din PSD, Florin Iordache, afară!

128
Războiul intern din PSD a ajuns la faza „pe ocupate”. După ce Hrebenciuc, Şova şi Vanghelie au muşcat autosuspendarea servită de Victor Ponta, cei doi fruntaşi cu origini în PD, acolo unde au fost învăţaţi politică de Traian Băsescu, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea, au anunţa formarea unui tandem care să preia puterea, după plecarea lui Ponta. Fie la Cotroceni, fie în groapa cu lei unde va fi mâncat dacă pierde preşedinţia… Cu Dragnea preşedinte, lucrurile la Olt stau astfel: se consolidează poziţia grupării majoritare din jurul preşedintelui Paul Stănescu, acolo unde se află şi Darius Vâlcov, Marius Oprescu, Daniel Bărbulescu şi mulţi alţii.
În schimb, Florin Iordache, un apropiat de zona perdanţilor, a lui Hrebenciuc şi Şova, e practic expulzat din judeţ. Asta în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016. Dacă Victor Ponta mai vrea parlamentar, trebuie să-i caute judeţ. La Olt vorbeşte fata de la metrou: „Atenţie, se închid uşile! Urmează staţia…”
Însă, războiul continuă. DNA-ul este aproape, Înalta Curte lucrează, iar acum băieţii învinşi ieri aşteaptă descinderile de la ASESOFT şi sentinţa lui Dragnea. Care pe care. În acest timp, şi asta e tragic pentru marele partid, de campania lui Victor Ponta nu se mai ocupă nimeni. Chiar nimeni. pentru că personajul nu prezintă încredere. Pentru oricare dintre găştile de cartier ce se bat acolo unde întoarce tranvaiul 16, pe putere şi pe bani. Bani mulţi de tot…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.