Acasă Editorial Pe Victor Ponta nu-l votează nimeni din PSD la Olt

Pe Victor Ponta nu-l votează nimeni din PSD la Olt

49
E 20 octormbrie, ceva după ora 12.00. Să nu credeţi că nu aveam ce scrie la ora asta. Multe se petrec în ţara lui Haplea (primul personaj din benzile de desene animate din România, aşa cum ni se aminteşte într-o mapă de prezentare a unei expoziţii a Muzeului Judeţean Olt), numai că la ora în cauză am avut revelaţia: din 3 octombrie, vineri, până astăzi, şi nu am stat degeaba, în judeţul Olt n-am întâlnit nici un pesedist care să iasă pe stradă sau în spaţiul public, să spună că-l votează pe Victor Ponta. Ar fi vreo două excepţii aici, dar nu le iau în seamă: Ionuţ Ivan, preşedintele de la FC Olt, care a încercat acum vreo două săptămâni să-mi spună că Ponta e bun, într-un mod incoerent. Cel de-al doilea e bunul meu prieten Andrei Iordache. Nu ştiu dacă e pesedist, dar ştiu că are mână bună: pe cine susţine el, pierde. Aşa o făcea şi în 2009 cu Mircea Geoană.
În rest, dacă dumneavoastră auziţi ceva despre Paul Stănescu, Marius Oprescu, Virgil Delureanu, Daniel Bărbulescu şi alţii care sunt vectori de imagine ai lui Victor Ponta în această campanie, pe judeţul Olt, sunaţi-mă! Am acelaşi număr de telefon. pentru că nu am funcţie publică, răspund la toată lumea. Chiar şi la bipuri.
Altfel, matematica e-n toate, dar pe matematică şi numai pe matematică se pot câştiga alegeri locale, parlamentare şi europarlamentare. La prezidenţiale, de vreo zece ani încoace, iese Traian Băsescu. Şi, dacă ne luăm după ce vorbeşte Ponta, şi-n culcare, şi-n sculare, tot de Băsescu le este frică…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.