Acasă Actualitate E doar spectaculos, nimic scandalos. Un membru din echipa Oltul Puternic a...

E doar spectaculos, nimic scandalos. Un membru din echipa Oltul Puternic a intrat la DNA

94
Pe margine sunt mulţi care aşteaptă la cotitură. Să se întâmple ceva şi la Olt. O parte dintre nerăbdători au în prezent serviciu. Îi curăţă de scame pe liderii judeţeni ai PSD-ului, şi implicit ai puterii de astăzi. Culmea e că cei periaţi chiar cred în inteligenţa instrumentelor de îndepărtat scame.
În această continuă stare de aşteptare s-a produs o fisură. Un membru marcant al echipei Oltul Puternic, slogan sub care preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu îi prezenta pe cei pe care îi trimitea în parlament în 2012, a dat de belea. Dan Şova, disgraţiatul echipei, adversarul partenerilor de la Olt, a ajuns luni, 20 octombrie 2014 la Direcţia Naţională Anticorupţie. acolo unde a dat declaraţii într-un alt caz care-l priveşte pe liderul spiritual al partidului: Viorel Hrebenciuc.
E dezgustător. Hrebenciuc îi promitea lui Şova că-l pune preşedinte la PSD, dacă senatorul oltean produce o lege a graţierii. Demersul a fost stopat de acţiunea penală. La ieşirea de la DNA, Şova era extrem de palid. Oare cine l-o fi ajutat pe Ponta să ajungă preşedinte la PSD? Care o fi fost miza acestui meci?
 
N.A. Nu-i suspectaţi pe cei de la Olt de legături primejdioase! La alegerile interne din 2010, delegaţia Oltului, mai puţin Florin Iordache, a votat cu Geoană. Chiar dacă astăzi, toată lumea, lipeşte afişe cu ginerele lui Ilie Sârbu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.