Acasă Editorial Boala lui Traian Băsescu. Nu e o premieră. Am mai văzut asta...

Boala lui Traian Băsescu. Nu e o premieră. Am mai văzut asta la Olt

49
Alartăieri seară am adormit liniştit. Toate procesele de intenţie făcute conştiinţei mele profesionale au fost anulate de oamenii de la televiziunea lui Ghiţă: Creţulescu, Drăgotescu, Ciutacu şi ceilalţi. Atunci când respectivii, spuneţi-le dumneavoastră domni sau doamne, dacă vreţi, au invocat boala lui Băsescu.
 
Mizerie. Până la capăt. Patologia urii, adusă în platou de nişte pseudoformatori de opinie. Şi dacă ar fi ceva adevărat despre relaţia boală-pacient, nu se vorbeşte în public. Decât după un consimţământ venit din partea celui care suferă. Golănie umană, disperare electorală. N-aş face niciodată aşa ceva. Indiferent de preţ, de conjunctură, de situaţie.
Această acţiune se înscrie în seria celor pe care oamenii din staful lui Ponta o fac împotriva candidatului Victor Viorel. Aşa cum a fost povestea senatoarei Firea, cea de prea multe ori măritată, cu acei copii pe care nu-i are Iohannis, pusă lângă nefericita expresie despre paraşută, folosită de premier atunci când Elena Udrea se arunca din avion.
Aproape că nu îţi vine să crezi cât de mult se forţează pesediştii să-i scoată din casă pe cei care de obicei nu merg la vot. Odată trezită această conştiinţă, nu mai e nimic de făcut. Votanţii respectivi nu se vând pe ulei, zahăr şi bonuri de masă…
Dar, să revenim la povestea cu boala. Nici asta nu este o premieră. am mai văzut-o la Olt, atunci când împotriva unui candidat scăpat de sub controlul puterii bolnave, un medic a călcat peste principii, onoare şi jurământul lui Hipocrat. Invocând şi el o presupusă boală.
Conştiinţa opiniei publice, aproape că l-a linşat pe denunţător. De câştigat a câştigat cel demascat. Acum mă întreb eu şi vă las şi dumneavoastră întrebarea, ca o temă de sfârşit de săptămână: Cât credeţi că va obţine, în beneficiul său, Victor Ponta, după dezvăluirile făcute de oamenii săi de la postul prietenului Ghiţă, după emisiunea cu boala lui Băsescu?
 
PS. Ştiaţi că bolnavul de la Cotroceni a recunoscut, în planul imaginii publice, existenţa unei suferinţe, precizând că are boală pe… hoţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.