Acasă Politic Pe tocuri şi cu zâmbetul pe buze, Elena Udrea a luat Oltul...

Pe tocuri şi cu zâmbetul pe buze, Elena Udrea a luat Oltul la pas

400

Candidatul PMP la președinție, Elena Udrea, s-a aflat vineri, 10 octombrie 2014 în judeţul Olt. Prima vizită din judeţ a fcut-o la Slatina, la sediul PMP Olt, acolo unde a susţinut o conferinţă de presă. Lângă aceasta s-au aflat Ruxandra Dragomir, şefa femeilor din PMP, vicepreşedintele PMP, Gelu Vişan, dar şi preşedintele PMP Olt, Marian Vasile. După conferinţa de presă de la Slatina, staff-ul de campanie al Elenei Udrea, cu ea în frunte, s-au deplasat la Caracal, la sediul organizaţiei municipale din Magazinul „Central” din localitate. Aici, Udrea s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii. Elena Udrea şi-a încheiat vizita în Olt, cu o vizită a Esplanadei şi a locului unde se desfăşoară festivalul „Oltenii şi restu’ lumii”.

Elena Udrea: „Lui Ponta îi e frică de mine”

În conferinţa de presă, Elena Undrea a declarat că Victor Ponta, candidatul partidului de guvernământ, se teme de o confruntare personală în cadrul undei dezbateri . Aceasta a mai spus că nu îi este teamă de niciun contracandidat.

Un alt premier

Candidata PMP a mai spus că în prima săptămână ca preşedinte al României în care va schimba premierul și va vrea să formeze o altă majoritate în Parlamentul României. Aceasta nu îl vede pe Ponta premier după alegeri, dacă acesta va pierde şi ea va cîştiga.

„Primul lucru este să schimb primul-ministru, să schimb guvernul, și asta o să fac în prima săptămână la Cotroceni, aducând la discuții liderii politici ai partidelor parlamentare, în așa fel încât să formăm o altă majoritate parlamentară cu care să schimbăm guvernul. Voi guverna cu cei care vor crede în viziunea votată de români pentru că se presupune că dacă ajung la Cotorceni cu această viziune, oamenii cred în ea și doresc să fie pusă în practică, voi guverna cu oameni care au dorința să schimbe România în bine”, a spus Elena Udrea.

Un material mai amplu, în următoarea ediţie tipărită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.