Acasă Politic L-au luat şi pe Bît. Pe Florin Bît. La PSD

L-au luat şi pe Bît. Pe Florin Bît. La PSD

264
 
Pe vremuri, Florin Bît a fost băiat bun. În lupta puterii de o dinioară cu PSD-ul de astăzi. Pentru că cel în cauză a priceput mai greu jocurile politice complicate, era cât pe aci să rămână pe afară. Până la urmă, băiatul şi-a luat destinul pe cont propriu şi s-a făcut popular. Din partea PPDD a ajuns în Consiliul Local Slatina. Acolo unde n-a fost văzut nici măcar ducând câinii la apă sau scărpinând pisici pe burtă. Un politician pierdut în mulţime, fără nimic senzaţional de partea sa, dar şi fără probleme de dosar.
În plină perioadă de funcţionare a aordonanţei lui Dragnea, care permite traseismul politic, pe care unii deja îl consideră virtute, Florin Bît, un om de încredere acum vreo câţiva ani pentru fostul viceprimar Gabriel Diaconu, a fost cerut în căsătorie de PSD. După două clipoceli, băiatul a întins mâna. Emoţionat. Şi a acceptat. În uralele compatrioţilor. Pentru binele poporului, evident.
Acum, cei care văd ce se întâmplă în spaţiul politic românesc se întreabă cine mai urmează să intre în dormitorul marelui partid, în care şifonierele cucoanei sunt pline de intruşi veniţi doar pentru o aventură de-o noapte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.