Acasă Actualitate „Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina este o prioritate pentru mine”, declară la...

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina este o prioritate pentru mine”, declară la Slatina, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu

132
Vineri, 3 octombrie 2014, în municipiul reşedinţă de judeţ a fost prezent ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Alături de acesta, într-o vizită făcută la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina s-au aflat: Paul Stănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Darius Bogdan Vâlcov – ministrul Bugetului, Marius Oprescu – vicepreşedintele CJ Olt, deputatul Florin Iordache, managerul SJU, Andrei Iordache, cât şi alţi oficiali din echipa de conducere din spital.
Au fost vizitate secţii ale spitalului, cât şi noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU), investiţie realizată de spital în parteneriat cu CJ Olt şi Primăria Slatina.
 
La finalul vizitei, Nicolae Bănicioiu a declarat că va sprijini investiţiile în curs de la Spitalul din Slatina, declarând că: „Pentru mine, ca ministru al Sănătăţii, Spitalul Judeţean din Slatina este op prioritate”.
De asemenea, Băniciuoiu a precizat că analizează şi cele mai bune soluţii pentru redeschiderea Spitalului din Dragăneşti-Olt, stabiliment închis de fosta guvernare a PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.