Acasă Actualitate EUROGNOSI, drumul către excelenţă. Singurul centru autorizat Cambridge din Slatina şi-a deschis...

EUROGNOSI, drumul către excelenţă. Singurul centru autorizat Cambridge din Slatina şi-a deschis porţile

354

“Îmi place să învăţ engleza”, „iubesc franceza”, „germana este foarte uşoară” sau „italiana şi spaniola nu mai au secrete pentru mine”. Când un copil spune asta, înseamnă că noi, cei la Eurognosi ne-am îndeplinit misiunea. Aceea de a-i face pe copii să iubească limbile străine, de a-i motiva pe elevi, de a-i pregăti pe adolescenţi, de a-i ajuta pe studenţi să facă performanţă şi de a le deschide noi orizonturi adulţilor. Aşa se prezintă cea mai nouă şcoală din Slatina.

Eurognosi, singura şcoală de limbi străine, autorizată Cambridge, din Slatina şi-a deschis porţile pentru tine şi copilul tău. Puteţi veni amândoi la cursuri şi va puteţi distra împreună vorbind în engleză. Eurognosi oferă cursuri de limba engleză pentru toate vârstele şi nivelurile de studiu.

TABLE INTERACTIVE, ANIMAŢIE ŞI JOCURI
Cei mici, cu vârste între 4 şi 6 ani învaţă să iubească limba engleză prin cântece, jocuri, scenete şi diferite activităţi interesante. Juniorii, de 7 şi 8 ani, învaţă să scrie, să citească în limba engleză, comunicând între ei folosind expresii de bază. Copiii de 9-11 ani îşi valorifică întregul potenţial cu ajutorul metodelor de predare moderne şi al resurselor educaţionale.
 
DĂ-ŢI EXAMENUL CAMBRIDGE LA EUROGNOSI
Adolescenţii, 12-16 ani, învaţă noţiunile de gramatică şi vocabular necesare pentru a trece examene şi a obţine certificate de competenţă lingvistică. Pentru studenţi oferim diferite programe de studiu şi pregătire pentru examene ( Cambridge, TOEFL, GRE, TOEIC, GMAT). Eurognosi oferă şi cursuri pentru adulţi şi mediul de afaceri. Profesorii Eurognosi, pregătiţi de instructorii Cambridge, au metode de predare unice, folosind animaţie, muzică şi jocuri pentru cei mici. Elevii mai mari sunt filmaţi în timp ce comunică între ei, în limbi străine, iar apoi, împreună cu profesorii pot observa şi analiza exprimarea şi îşi pot evalua singuri nivelul de pregătire. Şcoala este dotată cu aparatură ultra-modernă, table interactive, cu touch-screen, laborator mutimedia, oferind tuturor cursanţilor un mediu profesionist. Biletul tău către Europa, Statele Unite ale Americii sau Canada este examenul Cambridge pe care îl vei susţine la EuroGnosi.
 
EXAMENE CAMBDRIDGE ESOL
Young Learners Starters- nivel începători
Young Learners Movers- nivel începători
Young Learners Flyers- nivel începători
Key English Test ( KET)- nivel începători
Preliminary English Test ( PET)- nivel mediu
First Certificate in English ( FCE)- nivel mediu
Certificate in Advanced English ( CAE)- nivel avansat
Certificate of Proficiency in English ( CPE)- nivel avansat
 
EUROGNOSI, O ŞCOALĂ CU TRADIŢIE
Alătură-te echipei „Eurognosi”, pentru că aşa cum spune şi numele, această şcoală oferă o metodă de învăţare eficientă a limbilor străine, bazată pe experienţa practică. „Euro” semnifică statutul european al Organizaţiei, iar cuvântul „gnosi” vine din elenă şi înseamnă „cunoaştere”, „cunoaştere prin experienţă”. Eurognosi este în topul celor mai specializate şi puternice organizaţii educaţionale din Europa. 350 de centre de limbi străine, 45.000 de studenţi, 4.000 de profesori, 200.000 de certificate. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul www.eurognosi.ro. Eurognosi este echipa alături de care tu şi copilul tău descoperiţi şi cuceriţi lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.