Acasă Politic Premieră pe ţară: teleconferinţa PSD. Social-democraţii olteni l-au ales cu unanimitate de...

Premieră pe ţară: teleconferinţa PSD. Social-democraţii olteni l-au ales cu unanimitate de voturi pe Victor Ponta, candidat pentru prezidenţialele din noiembrie

50

Cu un sistem de vot împrumutat de PSD de la Eurovision, social-democraţii au realizat cea mai mare teleconferinţă din România. Şi pesediştii olteni au răspuns proiectului şi şi-au arătat susţinerea faţă de preşedintele PSD, premierul României, Victor Ponta. La nivel naţional, din Astfel, din 414.917 membri consultaţi, 414.667 au votat „pentru”, 68 au votat „împotrivă”, iar 182 s-au abţinut. În regiunea PSD Sud-Vest Oltenia, din care face parte şi Oltul, a cărui vicepreşedinte este Paul Stănescu, cu mici defecţiuni tehnice, pentru a doua intrare în direct cu Alba Iulia, acolo unde a ales să fie prezent, în aceeaşi sală unde s-a aflat şi ministrul pentru Buget, Darius Vâlcov, din totalul de 70.724 de membri de partid consultaţi, au votat „pentru” 70.724, fără voturi „împotrivă” sau abţineri.

Pe scena Casei de Cultură a Tineretului s-au aflat: preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, preşedintele executiv al PSD Slatina, Marius Oprescu, deputaţii Dan Ciocan, Virgil Delureanu, Daniel Bărbulescu şi Alexandru Stănescu, dar şi preşedintele TSD Olt, Ionuţ Ivan sau preşedinta femeilor din PSD, Felicia Man, care a asigurat că „femile votează cu Victor Ponta”.

Victor Ponta şi haina de preşedinte

Congresul extraordinar al PSD l-a validat, cu o majoritate de voturi, în scrutinul intern, pe Victor Ponta drept candidat la prezidenţiale.

„Am stat în cămaşă de prim-ministru, acum mi-am pus haina de preşedinte. Nu există doar un proiect al meu, este proiectul nostru, pentru întreaga ţară. Mă onorează foarte mult încrederea dumneavoastră. Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că sunt pesedist, nu-mi doresc nimic mai mult decât ca şi dumneavoastră să fiţi mândri de mine. Cred foarte tare în două lucruri. Că România are nevoie de o schimbare a tot ceea ce a fost rău. Şi vreau ca marea unire să o facem împreună după zece ani de dezbinare. Acesta este principalul scop al candidatului Victor Viorel Ponta” ” a spus candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.