Acasă Politic Aleşii locali ai PNL şi PDL (ACL), îşi afirmă susţinerea pentru Iohannis...

Aleşii locali ai PNL şi PDL (ACL), îşi afirmă susţinerea pentru Iohannis printr-o rezoluţie

50

Având în vedere importanţa campaniei electorale şi a alegerilor Prezidenţiale din 2014 pentru viitorul României, pentru parcursul său european şi consolidarea valorilor democratice, unificarea forţelor de dreapta din România şi susţinerea unui candidat unic, în persoana domnului Klaus Iohannis, profilul şi realizările lui Klaus Iohannis, un primar care a făcut din Sibiu un oraș cu adevărat european şi un candidat care poate duce România pe drumul cel bun, un drum al valenţelor occidentale şi al statului de drept, precum şi promovarea de către Guvernul Ponta, printr-o procedură profund nedemocratică, a unei ordonanţe de urgenţă care încurajează traseismul aleşilor locali, încercarea lui Victor Ponta şi a PSD de a pregăti un amplu mecanism de fraudare a alegerilor din noiembrie 2014, derapajele democratice, îndepărtarea de la statul de drept şi desconsiderarea votului românilor de care dau dovadă Victor Ponta şi acoliţii săi, riscul ca România să se întoarcă cu 10 ani în urmă, la practicile guvernării Năstase și a PSD de a controla întreaga scenă politică şi fiecare aspect al vieţii românilor,

Liga Aleşilor Locali ACL adoptă prezenta rezoluţie:

1. Ne declarăm sprijinul hotărât şi necondiţionat faţă de candidatul ACL la alegerile prezidenţiale din 2014 – Klaus Iohannis. Vom face tot ce ne stă în putinţă, în limitele unei competiţii democratice, pentru a îl sprijini în campania electorală viitoare, iar Klaus Iohannis va fi viitorul Preşedinte al României.

2. Credem cu tărie în proiectele și viziunea lui Klaus Iohannis pentru România şi vom contribui în mod activ la implementarea măsurilor propuse de acesta şi în final, la schimbarea României în bine.

3.  Ne respectăm alegătorii, ne respectăm angajamentele şi nu ne plac târguielile politice. La fel ca şi Klaus Iohannis în Sibiu, am venit în faţa alegătorilor cu mesaje şi proiecte concrete, iar acestea şi-au dovedit succesul. Toţi am candidat şi am câştigat cu un obiectiv clar: să facem lucruri bune pentru comunităţile noastre şi să schimbăm în bine viaţa românilor. Nu am candidat pentru a face jocurile politice ale Guvernului şi ale PSD, motiv pentru care dezavuăm încercarea acestora de a desconsidera voturile românilor şi de a racola, prin orice mijloace, aleşi locali de la toate forţele politice adversare.

4. Ne vom lupta ca aceste alegeri să fie corecte. Ne vom lupta ca alegerile să fie câştigate de Klaus Iohannis, candidatul care are cele mai bune proiecte pentru România şi nu de către candidatul care are cele mai multe pârghii în a controla alegerile. Observăm, foarte clar, motivele din spatele ordonanţei  traseiştilor promovată de Guvernul Ponta. Vedem că, în spatele unor argumente perfide şi demagogice, în realitate stă un singur motiv ascuns – fraudarea alegerilor. Victor Ponta şi baronii PSD încearcă, prin controlul a cât mai mulţi primari şi consilieri locali, să îşi pună la punct mecanismul de fraudare. 

5. Indiferent de şantajele şi constrângerile la care va apela Guvernul, vom rămâne loiali electoratului care ne-a ales, proiectelor pe care le-am susţinut şi candidatului nostru, Klaus Iohannis. Victor Ponta şi PSD trebuie să înţeleagă că atunci când suntem ameninţi cu lipsa de fonduri, atunci când suntem ameninţi cu faptul că nu ne vom putea duce la bun sfârşit proiectele de investiţii,  în realitate cei ameninţi cu adevărat sunt românii. Victor Ponta şi baronii PSD trebuie să înţeleagă că nu pe noi ne şantajează, ci îşi şantajează propriul popor.

6. Avem încredere în electoratul român, avem încredere în Alianţa Creştin-Liberală şi în candidatul nostru, Klaus Iohannis.  Victor Ponta trebuie să ştie că, în această toamnă, indiferent ce va face, tentaculele caracatiţei PSD se vor opri la intrarea în localităţile noastre.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here