Acasă Politic Opoziţia de la Balş a devenit putere. Mariana Gheorghe şi alţi patru...

Opoziţia de la Balş a devenit putere. Mariana Gheorghe şi alţi patru consilieri locali au intrat în PSD

76

Sâmbătă 6 septembrie a.c., în sediul PSD Balş, a avut loc conferinţa de presă de prezentare a noilor membri, susţinută de prim-vicepreşedintele PSD, Marius Oprescu, preşedintele PSD Balş Cătălin Matei, deputatul Colegiului 5, Virgil Delureanul şi cei cu adeziunile proaspăt semnate, Mariana Gheorghe, dar şi Badea Elena, Tănasie Silviu, Turcitu Marin şi Zamfira Gheorghe, consilieri locali. Cei cinci au optat PSD-ul pentru că doresc să aibă un cuvânt de spus în Consiliul Local. Aceştia au fost acceptaţi în PSD, fără timp de gândire, pentru că liderii social-democraţi din Olt cunosc activitatea Marianei Gheorghe şi a echipei sale, lucru care i-a făcut să nu stea mult pe gânduri şi să-i accepte în cea mai puternică familie politică de la Olt: Partidul Social Democrat.

Mariana Gheorghe, totul pentru bălşeni

De Mariana Gheorghe aţi mai auzit, a fost prima femeie inspector şcolar general de după ’89 şi s-a implicat în proiecte ambiţioase în domeniul învăţământului, având şi o putere mare de aplanare a scandalurilor care s-au petrecut în mandatul său, găsindu-le rezolvare. Acum, Mariana Gheorghe merge mai departe, merge alături de PSD, după ani buni de stat în PDL. Totul pentru a le oferi bălşenilor o reprezentare puternică în forul orăşenesc.

„Am decis să trec cu echipa mea, respectiv noi cei cinci consilieri ai PDL Balş, împreună cu supleanţii de pe listă, împreună cu care să constituim, la nivelul CL Balş, o nouă majoritate PSD (11 consilieri – 6 +5), capabili să adopte hotărârile de care are nevoie cu adevărat oraşul Balş, în folosul cetăţenilor şi să stopeze, dacă vreţi, administraţia jalnică a lui Mădălin Teodosescu Ady, care a durat deja prea mult. Am fost un apărător şi un luptător în apărarea aterselor acestui partid şi am dus timp de şapte ani şi jumătate bătălii grele în oraşul Balş, care se pot vedea în rezultatele organizaţiei pe care am condus-o. De ce PSD? Pentru că cetăţenii care m-au susţinut pe mine şi pe colegii mei, merită să le fie reprezentate interesele de către o echipă puternică şi unită. În „Republica lui Platon”, există o istorie a „mitului peşterii”, o istorie pe care eu am înţeles-o ca fiind despre schimbare. Nu poţi trăi la nesfârşit în compromis, nu poţi fi mulţumit cu o realitate a umbrelor. Într-n fel sau altul, orice om evoluează şi caută drumul sprea realitate. Cine doreşte, poate să rămână în peşteră, să se mulţumească cu vise deşarte, cu arătări sau vedenii. Eu nu pot şi nu vreau să trăiesc în întuneric şi în falsitate, eu vreau să fac politică. Am certitudinea că echipa mea, care se formează acum la Balş, va fi o o echipă puternică, care va câştiga detaşat viitoarele bătălii politice, a spus Mariana Gheorghe

Susţinerea totală a PSD
La aceeaşi masă au stat şi prim-vicepreşedinte al PSD Olt şi deputatul Colegiului 5, care girează pentru noii membrii.

„Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit în echipă! Sunt convins că prin munca, efortul şi valoarea pe care o are, sigur îşi va găsi locul pe o funcţie de conducere în cadrul PSD Balş, poate chiar la nivelul judeţului Olt”, a spus Marius Oprescu

Cu un mesaj de bun-venit i-a întâmpinat şi Virgil Delureanu, care are încredere în noii membrii şi cum se aopropie alegerile prezidenţiale, sarcina organizaţiei Balş a PSD e aceea de a fi uniţi şi de a aduce cât mai multe voturi pentru candidatul PSD la funcţia de şef de stat:

„Dacă la alegerile europarlamentare am avut un număr dublu de voturi faţă de PNL, eu cred că prin venirea noii echipe sperăm să avem încă peste 1.000, 1.500 de voturi. Am avut 4.400, deci, peste 5.000, 5.500”, care ar fi un scor foarte bun”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.