Acasă Editorial Motivaţie…

Motivaţie…

323

Am decis să trec cu echipa mea, respectiv noi cei cinci consilieri ai PDL Balş, împreună cu supleanţii de pe listă, împreună cu care să constituim, la nivelul CL Balş, o nouă majoritate PSD (11 consilieri – 6 +5), capabili să adopte hotărârile de care are nevoie cu adevărat oraşul Balş, în folosul cetăţenilor şi să stopeze, dacă vreţi, administraţia jalnică a lui Mădălin Teodosescu Ady, care a durat deja prea mult. Probabil vă aşteptaţi să vă prezint motivele care au stat la baza deciziei mele şi a colegilor mei, care m-au urmat. Poate vă surprind, dar nu am să critic PDL, pentru că nu mai există şi cum se spune: „despre morţi, numai de bine”. Atâta timp cât a existat, am fost un apărător şi un luptător în apărarea aterselor acestui partid şi am dus timp de şapte ani şi jumătate bătălii grele în oraşul Balş, care se pot vedea în rezultatele organizaţiei pe care am condus-o. Aşadar, nu plec din PDL, pentru că acesta nu mai există, şi nu poţi pleca din ce ceva ce nu mai este. Cetăţenii Balşului, care m-au creditat pe mine şi pe echipa mea de consilieri, nu şi-au putut imagina niciodată că partidul pe care l-au votat s-a transformat într-un biet apendice al PNL. În ceea mă priveşte, fiind disciplinată în politică, m-am străduit să respect hotărârile date de fostul PDL, dar am constatat încă o dată, că acest partid nu are nicio posibilitate de a supravieţui, de a fi considerat un partener politic în mult-trâmbiţata Alianţă Creştin Liberală. Timp de patru luni şi jumătate, ACL nu a reşuşit să se întâlnească niciodată. Nu am reuşit să stabilim o întâlnire între reprezentanţii PNL şi PDL şi probabil nu am fi reuşit nicodată, şi nu din vina nostră, toată vara am fost în localitate şi am aşteptat aceste întâlniri. Dar, vedeţi dumneavoastră, este foarte greu să te întâlneşti cu un primar de tip stafie. Azi îl zăreşti şi nu mai e. Care în timpul mandatului, nu a participat la nicio şedinţă a Consliliului Local şi care de cel puţin un an de zile este greu de găsit la primărie. O singură remarcă vreau să mai fac pe această temă şi vă spun cu sinceritate că mi-ar fi fost imposibil să fac fac echipă cu acest Mădălin Teodosescu Ady, din mai multe motive. În primul rând, el nu ştie dacă face parte din ACL, întrucât el nu a participat niciodată la o şedinţă a acestei alianţe, la nicio acţiune, la niciun fel de dezbatere. Pe de altă parte, mi-ar fi fost foarte greu să girez toate experimentele făcute de el pe seama oraşului Balş şi să susţin în continuare o administraţie „bezmetică”, făcută după ureche, discreditată în ochii cetăţenilor din Balş, care au înţeles cine este acest personaj.

De ce PSD? Pentru că cetăţenii care m-au susţinut pe mine şi pe colegii mei, merită să le fie reprezentate interesele de către o echipă puternică şi unită. În „Republica lui Platon”, există o istorie a „mitului peşterii”, o istorie pe care eu am înţeles-o ca fiind despre schimbare. Nu poţi trăi la nesfârşit în compromis, nu poţi fi mulţumit cu o realitate a umbrelor. Într-n fel sau altul, orice om evoluează şi caută drumul sprea realitate. Cine doreşte, poate să rămână în peşteră, să se mulţumească cu vise deşarte, cu arătări sau vedenii. Eu nu pot şi nu vreau să trăiesc în întuneric şi în falsitate, eu vreau să fac politică. Nu sunt adepta împărţii definitive a lumii în „de dreapta” sau „de stânga”. Oamenii îşi mai schimbă convingerile…

Am certitudinea că echipa mea, care se formează acum la Balş, va fi o o echipă puternică, care va câştiga detaşat viitoarele bătălii politice.

Mariana Gheorghe – PSD Balş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.