Acasă Administrație Primarii pesedişti din Olt şi-au luat lumea-n cap: trei la Ponta, una...

Primarii pesedişti din Olt şi-au luat lumea-n cap: trei la Ponta, una la Tăriceanu

125
O situaţie nemaiîntâlnită în rândul marii oştiri pesediste de la Olt. Edilii acestui partid, îndeosebi cei din mediul rural, fac ce vor şi nu mai răspund la comandă politică. În plină campanie de strângere a semnăturilor pentru candidatura unora la funcţia de preşedinte al României, aceştia (n.n. primarii) îşi fac de cap.
Pe lângă faptul că-şi onorează semnăturile alocate a fi strânse pentru candidatura lui Victor Ponta, ei strâng semnături şi pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu, prezidenţiabilul Partidului Liberal Reformator. Proporţia este următoarea: trei la Ponta, una la Tăriceanu.
Altfel, cei care spun că semnăturile pentru Tăriceanu ar fi strânse tot la comanda marilor din PSD, sunt nişte detracori de neam şi ţară. Cine a mai pomenit în România ca un partid politic să facă jocurile altora?
 
PS.
Cele mai multe situaţii de acest gen se întâlnesc în nordul judeţului, acolo unde, cetăţenii când ies la poartă să semneze pentru PSD, se împart astfel: bunicii merg la omul cu tabelul lui Ponta, iar din cei tineri, care stau în casă cu cei bătrâni, unul semnează, repede, pentru Tăriceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.