Acasă Politic Virgil Delureanu, vice-lider la Camera Deputaţilor

Virgil Delureanu, vice-lider la Camera Deputaţilor

75

La început de sesiune parlamentară, în cadrul structurilor de organizare a mecanismelor de lucru, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor, au loc activităţi specifice prin care sunt aleşi, în cadrul grupurilor parlamentare constituite, reprezentanţii pentru sesiunea în curs.

La nivelul Camerei Deputaţilor, PSD şi-a ales ca lider de grup pe deputatul Marian Neacşu. În componenţa structurii condusă de Neacşu se află şi vice-liderii aleşi tot cu această ocazie. Printre aceştia se regăseşte şi deputatul Virgil Delureanu, ales în Colegiul Electoral 4, judeţul Olt. La desemnarea sa pe această onorantă poziţie se află modul cum acesta şi-a îndeplinit activitatea parlamentară, prezenţa constantă la lucrările din plen şi comisii.

De pe această poziţie, Virgil Delureanu va primi spre coordonare pe linie politică două, trei judeţe, cât şi activitatea din două comisii. Cel mai probabil, una dintre ele va fi cea de Muncă, acolo unde activează în prezent Virgil Delureanu.

Desemnarea sa pe această poziţie este o recunoaştere a modului cum alesul oltean înţelege să se pună în slujba comunităţii, la nivel parlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.