Acasă Politic La două doamne. Deputatul Florin Iordache nu mai face faţă

La două doamne. Deputatul Florin Iordache nu mai face faţă

279

Tămbălău mare, marţi 2 septembrie a.c., în Comisia de Muncă din Camera Deputaţilor. Motivul? Legea amnistiei. Comisia a adoptat legea privind amnistia mamelor şi a pensionarilor. Dezbaterea nu a fost deloc una relaxată, pentru că două dintre doamnele prezente, deputatul şi ministrul Muncii, Rovana Plumb şi Cristina Pocora, deputat şi purtătorul de cuvât al PNL. Amblele au făcut parte din cea mai puternică alianţă: USL, acum se iau la harţă. „E dedublare. A învăţat de la domnul Ponta”, asta i-a spus Popcora ministrulu Muncii, după ce Rovana Plumb a ridicat tonul la deputaţii care îndrăzneau să-i pună întrebări nu tocmai pe placul acesteia.

„Doamna deputat, nu ridic tonul. Poate vocea mea e mai apăsată. Mă bucur că am învăţat de la Ponta. Sper doar ca dvs să nu învăţaţi de la Iohannis”, a replicat Rovana Plumb.

Aceasta a fost atmosfera în comisie, acolo unde s-a discutat amnistia fiscală pentru toţi bugetarii, pe ton mai ridicat.

Deputatul Florin Iordache, preşedintele comisiei de Muncă, nu a făcut faţă schimbului de replici dintre cele două distinse demnitare ale poporului. Sau poate deputatul a fost prea gentil şi nu a vrut să deranjeze un moment atât de… spectaculos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.