Acasă Politic Alina Gorghiu, atac la şeful baronilor

Alina Gorghiu, atac la şeful baronilor

39

„Domnule Dragnea, studiaţi cu mai multă atenţie legislaţia României înainte de a vă umple de ridicol în mod public!”

„Conform articolului 8 din legea nr. 14/2003, membrii organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care înscriu candidaţi în alegeri pot face parte şi dintr-un partid politic, având dreptul de a candida în condiţiile legii.
Domnul Dragnea nu a excelat niciodată în cunoaşterea legii şi nici în respectarea ei, ultimul exemplu de aberaţie în materie politică şi legală fiind propunerea de legalizare a traseismului politic a aleşilor locali prin ordonanţă de urgenţă.
Este realmente penibil şi jignitor la adresa electoratului că tocmai Liviu Dragnea să vorbească de calitatea lui Klaus Iohannis de membrui PNL, fix dânsul care este un fost membru PD, experienţă care l-a ajutat foarte mult să ajungă în funcţia de secretar general al PSD.
Domnule Dragnea, dacă nu făceaţi această gafă, v-aş fi spus în particular, dar aşa mă simt obligată să vă informez public – şi sper să păliţi de ruşine – că este perfect legal să fii membru într-o organizație aparţinând minorităţilor naţionale şi în acelaşi timp şi într-un partid politic.
Probabil că fără autostrada care să lege Bucureştiul de fieful domnului Dragnea, Alexandria, informaţia circulă mai încet. Se poate explica astfel de ce dânsul nu a aflat, acolo în Teleorman, ce prevede legea partidelor politice în România.”, spune Alina Ghorghiu într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.