Acasă Editorial Ciugulea, o mizerie…

Ciugulea, o mizerie…

225

Nu o să ies niciodată din rândurile celor care spun că Ioan Ciugulea a fost, este şi va rămâne un om de dreapta, cu principii şi vederi liberale. Istoria e de partea sa. După ’90, vreme de câţiva ani, când profitorii de ocazie pupau ghiulul lui Grădinaru, Ionică, Diaconescu şi alţii, pentru favoruri, bani şi putere, Ciugulea o ţinea pe a lui… Dacă mâne aş da cuiva un premiu pentru ţinută vestimentară, tot lui Ciugulea l-aş da. Ştie să-şi aleagă, iar hainele pe el stau aşa cum scrie într-un manual de bune maniere. Scriu asta pentru că am văzut şi mulţi dintre bogaţii judeţului îmbrăcaţi atât de prost. Tocmai atunci când vor să afişeze lux şi opulenţă.
În schimb, personajul lăudat mai sus, a comis-o. Urât! În ziua de 19 august, la o conferinţă de presă a partidului lui Tăriceanu – din punctul meu de vedere un animăluţ politic de companie al lui Ponta, Ghiţă, Şova şi alţii – pe Ciugulea l-a luat gura pe dinainte, atunci când s-a apucat să spună, fără nume şi prenume, despre Ştirbu. Cum că a fost într-un concediu în state cu Ruşanu. Cel din beleaua cu ASF-ul, cum ar lucra Delia, soţia preşedintelui PNL Olt, pe nu ştim unde.
Cu tot respectul pe care i-l port, sincer, lui Ciugulea, în pofida divergenţelor de opinie avute în decursul timpului, aici a făcut o mizerie. Nu contează cine cu cine a fost în excursie, cine şi unde lucrează, astfel de lucruri nu se fac. Nici măcar în politică. E apanajul exclusiv al unor tembeli care, odată ajunşi la tribunal, pe motiv de divorţ, se porcăiesc în public. Spre amuzamentul spectatorilor. Ciugulea nu a vea voie să o facă! Mizeria descrisă, succint, mai sus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.