Acasă Politic Presedintele Klaus Johannis dezminte aberatiile masinii pesediste de propaganda

Presedintele Klaus Johannis dezminte aberatiile masinii pesediste de propaganda

128

Principalul adversar al lui Victor Ponta la presedintia României, candidatul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Johannis, a fost recent atacat murdar de propaganda rosie. Oamenii lui Ponta au sugerat o întâlnire a presedintelui Johannis cu Traian Basescu.
Dezmintirea este categorica, iar ulterior dupa pozitia însusita de autor, ea a fost completata si de Ambasada SUA la Bucuresti…

„În seara zilei de luni, 11 august a.c., în jurul orei 22:40, postul de televiziune Antena 3 a prezentat o stire conform careia eu as fi mers în vizita la presedintele Traian Basescu, la vila sa de protocol.
Ceea ce a facut Antena 3 reprezinta o manipulare si nu are nicio legatura cu realitatea.
În fotografiile prezentate de postul sus mentionat apare masina mea, în care ma aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevarat. Eu nu am fost în vizita la presedinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, însarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, la Vila Dante, resedinta detinuta de Ambasada Statelor Unite.
La aceasta manifestare nepublica, organizata în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a domnului Butcher, au participat mai multi diplomati de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale.
Sunt surprins de difuzarea acestei informa?ii total false potrivit careia as fi avut o întâlnire cu domnul presedinte Traian Basescu. Eu din 2008 nu am mai avut nicio întrevedere cu presedintele.
Din pacate, se încearca cu îndârjire sus?inerea unei campanii negative, bazate pe acuza?ii complet false. Eu însa nu voi intra în acest joc. Asa cum am anuntat deja la momentul desemnarii mele în cursa prezidentiala, eu voi face o campanie curata, pozitiva pentru ca oamenii merita respect, nu dezinformare si minciuna”.

12 august 2014
Klaus Iohannis, Presedinte PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.