Acasă Politic Marian Căruntu s-a înscris în PDL

Marian Căruntu s-a înscris în PDL

372

După ce în urmă cu aproximativ două luni, Marian Căruntu, preşedintele de atunci al PMP Slatina era exclus din partidul respectiv în urma unor neînţelegeri survenite la scurt timp dupa alegerile europarlamentare, acum, acelaşi personaj politic a ales să se înscrie în PDL Olt.  Mai exact, venirea domniei-sale a fost oficializată chiar astăzi, luni, 4 august 2014, puţin după orele prânzului, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în sediul democrat-liberalilor din municipiul reşedinţă de judeţ.
Aşa cum era de aşteptat, la evenimentul amintit, alături de Marian Căruntu au mai fost prezenţi Siminica Mirea – preşedintele PDL Olt şi omul care l-a convins pe cel în cauza să accepte oferta partidului pe care îl reprezintă, şi Gheorghe Moise, preşedintele organizaţiei locale PDL Slatina.

Previzibilă sau nu, alegerea făcută de Marian Căruntu este una normală şi merită a fi tratată şi respectată în consecinţă.
În ceea ce-l priveşte, referitor la opţiunea sa, Căruntu a precizat: „Pentru mine, venirea în PDL este ceva nou. Am ales acest partid pentru că mi-am dorit şi pentru că niciodată nu aş putea alege un partid ca PSD. Vin cu mare speranţă în acest partid care, orice ar spune unii sau alţii, este mai mare decât cel pe care l-am părăsit. Dorim, prin ACL, să putem crea o forţă de luat în seamă la nivelul Slatinei, şi, personal, îmi propun ca la viitoarele alegeri locale, cele din anul 2016, să obţinem cu cel puţin zece procente mai mult decât la nivel judeţean”.

Altfel, fostul preşedinte al PMP Slatina, acelaşi Marian Căruntu nu vine cu mâna goală la PDL, aducând deja şi urmând să mai aducă şi alţi oameni de valoare, profesionişti care i-au fost aproape şi în fostul partid de care, din anumite motive devenite deja istorie, a fost nevoit să se despartă la finele lunii mai…

Dealtfel, în legatură cu acest aspect, de langă Marian Căruntu, preşedintele PDL Olt, Siminica Mirea a precizat: Ne bucurăm că împreună cu echipa dumnealui a decis să vină alături de noi, sperăm că împreună vom face un scor foarte bun la următoarele alegeri, prezidenţiale şi nu numai. Împreună cu colegii mei din BPJ am hotărât, pentru echipa domnului Căruntu, următoarele funcţii: în BPJ – o funcţie de vicepreşedinte pentru Marian Căruntu şi o funcţie de secretar executiv pentru Cornel Popescu. În BPL Slatina –  o funcţie de primvicepreşedinte pentru Marian  Căruntu, funcţii de vicepreşedinţi pentru Joian Luciana, Sorin Costescu, Nuţă Mihai şi Cornel Popescu, secretari executivi pentru Andreia Asan , Bebe Cristian Constantin, Daniel Zamfir, George Iancu şi Andreea Şerban, urmând ca, pe parcurs, să completăm echipa cu noi membri din echipa lui Marian Căruntu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.