Acasă Economic Alro S.A. aplica, în toate activitatile desfasurate de Companie, conduita etica de...

Alro S.A. aplica, în toate activitatile desfasurate de Companie, conduita etica de afaceri

136

Ca urmare a informaţiilor de presă referitoare la acţiunile coordonate ale Parchetului şi Poliţiei, în vederea combaterii evaziunii fiscale la un grup de firme cu activitate în comerţul cu feroaliaje, având printre clienţii săi, printre altele, şi Compania noastră, ALRO S.A. (BVB: ALR, „Compania” sau „ALRO”), unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, informează piaţa şi persoanele interesate că urmează cu strictete regulile de guvernanţă corporatistă şi impune respectarea Codului de Etică Profesională de către toţi angajaţii săi.

Codul de Etică Profesională prezintă setul de reguli de comportament etic în afaceri şi modul de prevenire a acţiunilor ilicite şi ilegale care ar putea să apară pe parcursul derulării afacerilor în cadrul Companiei. Codul are caracter obligatoriu şi se aplică în toate structurile ALRO S.A.. Toţi angajaţii Companiei trebuie să se conformeze în litera şi în spiritul acestor reglementări.

În consecinţă, ALRO S.A. cooperează întru totul cu autorităţile relevante, în acţiunile lor de verificare a aplicării legii în desfăşurarea activităţii Companiei şi a entitatilor cu care aceasta a angajat relaţii comerciale în cursul normal al afacerilor. Compania afirmă cu hotărâre că nu există acuzaţii asupra sa sau asupra persoanelor din managementul său în presupusul caz de evaziune fiscală, în acest sens persoanele care au legatura cu tranzacţiile cercetate având calitatea de martori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.