Acasă Politic Ilie Chitez, primarul Bobiceştiului, lângă PSD Olt

Ilie Chitez, primarul Bobiceştiului, lângă PSD Olt

259

Primarul comunei Bobiceşti, Ilie Chitez, ales pe listele Partidului Naţional Liberal a trecut, de vineri, 18 iulie a.c., la PSD. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă în sediul PSD Olt, susţinută de Marius Oprescu, prin-vicepreşedinte PSD Olt şi primarul Bobiceştiului.Ilie Chitez şi-a mitivat trecerea la PSD menţionând că, înainte de toate este un administrator şi are nevoie de susţinere politică sigură pentru a ajuta la implementarea proiectelor din localitatea sa.

Seria primarilor care părăsesc Partidul Naţional Liberal Olt, pentru a trece la Partidul Social Democrat Olt. Cel mai recent exemplu este primarul Comunei Bobiceşti, Ilie Chiteza.

„Mă alătur unei echipe care are succes, o echipă care promite aşa cum a promis în campania pentru USL să ducă la îndeplinire nişte obiective, obiective care au rămas aceleaşi în continuare şi pe care eu, ca administrator, trebuie să le duc mai departe indiferent de încărcătura aceea politică. Nu cred că vă aşteptaţi de la mine să critic sau să laud pe cineva. E o decizie pentru a-mi duce mai departe obiectivele, care sunt obiectivele USL”, a spus primarul Bobiceştiului, Ilie Chitez.
Primarul Bobiceştiului nu va demisiona din PNL, pentru a nu-şi pierde mandatul de primar, ci, la fel ca şi ceilalţi colegi ai săi care au făcut acelaşi gest, va aştepta să fie exclus.

„Victor Ponta, preşedinte!”
În cadrul aceleiaşi conferinţe, Marius Oprescu a făcut public mesajul-slogan, pe care PSD îl va folosi în campania pentru prezidenţiale: „Victor Ponta, preşedinte!”. Aceeaşi structură a sloganului a existat şi în campaniile pentru prezidenţiale din 2004: „Adrian Năstase, preşedinte!; şi în 2009: „Mircea Geoană, preşedinte!”. La sfârşitul lunii iulie, la Craiova, se va desfăşura Consiliul Naţional al PSD, unde se va aproba candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României, viitor candidat  susţinut şi de PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.