Acasă Politic Şi tu, doamnă? Deputatul PP-DD Olt, Luminiţa Adam, a trecut la UNPR....

Şi tu, doamnă? Deputatul PP-DD Olt, Luminiţa Adam, a trecut la UNPR. Cine urmează: Niculescu sau Păunescu?

233

După ce, până de curând, deputatul PP-DD al Colegiului 7, Luminiţa Adam, ataca guvernarea Ponta, s-a decis să treacă în barca alianţei PSD-UNPR-PC. Deputatul trece din grupul parlamentar PP-DD în grupul parlamentar al UNPR, prin înscrierea în UNPR.

Motivele deputatului

Contactată de Ziarul de Olt, Luminiţa Adam a explicat, pe scurt, care au fost motivele care au determinat-o să părăsească partidul lui Dan Diaconescu şi de ce a optat pentru partidul lui Gabriel Oprea.

„Întotdeauna am promovat interesele cetăţenilor de la mine din Colegiu. Am încercat să fac tot ce am putut ca să ajut oamenii care au avut încredere în mine şi care m-au ales deputat. Plecând din PP-DD am constatat că eu mergeam pe un drum şi partidul pe un alt drum. Am constat că nu este o linie pe care partidul să o adopte. Motivul pentru care am ales UNPR-ul, este că unul din pilonii principali ai partidului este interesul naţional şi acest lucru l-am simţit cel mai aproape de sufletul meu şi de felul în care gândesc că ar trebui să fac politică. De asemenea, UNPR-ul este un partid mic, dar care are o doctrină bine pusă la punct, este un partid de centru-stânga. Dacă stăm să analizăm rezultatele alegerilor europarlamentare de la Olt, când formaţiunea de stânga a obţinut un scor de 60%, ce să înţeleg că-şi doresc oamenii? O politică de stânga!”, a declarat deputatul Luminiţa Adam.

„Oamenii au constatat că PP-DD-ul nu are o politică coerentă şi concretă„, a explicat deputatul de ce oltenii nu au votat PP-DD.

Rămâne de văzut dacă plecarea deputatului Luminiţa Adam este doar începutul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.