Acasă Politic PMP Olt, din ce în ce mai puternic

PMP Olt, din ce în ce mai puternic

129

Partidul Mișcarea Populară consideră că are cea mai bună echipă pe listele de candidaţi la alegerile europarlamentare, din această echipă făcând parte și primarul comunei Studina, Marian Vasile. Joi, 10 aprilie a.c., în sediul filialei PMP Olt, Marian Vasile, preşedintele PMP Olt, Teodor Baconschi, vicepreşedintele PMP, Cristian Petrescu, secretar general al PMP, Gelu Vişan, secretar regional Oltenia al PMP şi Marin Bobeş, prim-vicepreşedinte al PMP Olt, au susţinut o conferinţă de presă în care au punctat problemele judeţului Olt şi ce trebuie făcut ca acestea să fie rezolvate.

Conferinţa de presă a PMP a început cu un gest pe care nici Prefectura, nici Consiliul Judeţean şi nici PSD nu l-au făcut: un moment de reculegere în memoria primarului de la Sprâncenata, Constantin Toma, decedat în noapte de marţi spre miercuri, într-un accident de maşină.

Despre europarlamentare
Unul dinrte invitaţii speciali a fost Teodor Baconschi a prezentat numele candidaţilor aflaţi pe listele europarlamentarelor sub sigla PMP. În acelaşi context, Baconschi a spus că PMP oferă candidaţi care nu se duc pe listele de la europarlamentare, în fmilie, aşa cum fac cei de la PSD,  unde candidaţii se află în strânse legături, de rudenie sau de prietenie, cu mai-marii sociali-democraţi.
„USL care a decedat recent a obţinut votul majorităţii românilor pe un program, iar acum constatăm cu toţii că aceste proiecte au rămas blocate, vorbim aici de privatizările eşuate ale CFR şi Oltchim, despre promisiunea neonorată a creării a un milion de locuri de muncă, despre reducerea fiscalităţii care, paradoxal, a crescut cu 35 de noi taxe sau despre proiectul regionalizării care a fost respins de CCR”, a spus Teodor Baconschi, fost ministru de externe, vicepreşedinte PMP

PMP, singurul partid care face cu adevărat opoziţie
Cristian Petrescu, secretarul general al PMP, a ţinut să precizeze că singura formaţiune politică de dreapta, care face opoziţie reală este Partidul Mişcarea Populară:
„PMP face opoziţie reală. Vedem că cei de la PNL nu sunt liberali, mai degrabă sunt nişte penelişti, iar PD-L nu are curajul să îşi asume măsurile fostei guvernări”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.