Acasă Politic Marian Vasile vrea să unească dreapta de la Olt

Marian Vasile vrea să unească dreapta de la Olt

41

Într-o conferinţă de presă specială, din data de 3 aprilie 2014, la două zile după ce Victor Viorel Ponta a introdus forţat o taxă pe litrul de benzină/motorină, Marian Vasile, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Olt, pe lângă alte teme abordate, a făcut un anunţ important: doreşte să unească dreapta de la Olt. Revenind la celelalte teme, PMP nu vede cu ochi buni aplicarea noii accize, pe care premierul a impus-o românilor.

Acciza lui Ponta, o măsură a dispreţului
Prima temă abordată de Marian Vasile a fost cea referitoare la acciza care goleşte „rezervorul financiar“ al românilor. Partidul Mişcarea Populară Olt vede această măsură a dispreţului guvernului Ponta faţă de români. Marian Vasile vede această taxă inutilă, ca o obligaţie de la centru faţă de baronii locali. Despre această temă de actualitate, Marian Vasile declară următoarele: „Dacă ne uităm la buget, vom vedea că sunt bani necesari pentru cheltuieli în
România. Eu cred că această taxă este o obligaţie a guvernului Ponta către toate organizaţiile judeţene ale PSD. Anul acesta, fiind unul electoral, domnul doctor Victor Viorel Ponta a ajuns la concluzia că este cel mai simplu mod ca să ducă bani la baronii locali, tocmai pentru a-i utiliza în acest scop. Dacă ne vom uita clar, nu există o distribuire clară în buget“.

PMP înfiinţează „poliţia electorală“
Partidul Mişcarea Populară Olt susţine propunerea partidului de la centru de înfiinaţare a unei „poliţiei electorale“. Prin urmare, popularii doresc ca alegătorii să aibă la dispoziţie un număr de telefon gratuit, care să stea la dispoziţia celor care vor să sesizeze posibilele
nereguli sau tentativele de fraudă de la secţiile de votare sau din jurul acestora.
„Ne pregătim să înfiinţăm, cu ocazia alegerilor europarlamentare, un fel de poliţie electorală, un telefon netaxabil, la care locuitorii judeţului Olt să sesizeze fraudele electorale pe care le pregătesc cei de la PSD în ziua de 25 mai 2014. Sunt convins că cei de la PSD, care au dus maşinăria electorală şi furtul la rang de artă, vor proceda la fel, aşa cum au procedat şi până acum. Sper ca cetăţeanul din judeţul Olt să înţeleagă că este singura soluţie să taxeze persoanele care ne conduc prost“, a spus Marian Vasile, preşedintele PMP Olt.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari domnule Vasile! Se vede ca nu faceti parte din categoria politicienilor ticalosi, avizi de putere pe care-i intereseaza doar propria bunastare si care isi bat joc de cei care i-au votat. Sa dea Dumnezeu sa invingeti odata mafia asta pesedista din Olt care a ingropat judetul asta pentru multi ani de acum inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.