Acasă Economic Compania de Apă Olt se extinde şi în comuna Izvoarele

Compania de Apă Olt se extinde şi în comuna Izvoarele

247

În ultima vreme, Compania de Apă Olt a început un proiect de dezvoltare a instituţiei prin care doreşte o acoperire mai largă a judeţului. După un proiect grandios, cum a fost cel a schimbării reţelelor de apă şi canalizare, Compania de Apă Olt poate respira uşor şi poate fi mândră de faptul că duce la bun sfârşit ceea ce şi-a propus. Lucrările care încă nu s-au terminat şi care, din cauza firmei care se ocupă de executarea acestora, blochează unele străzi, reprezintă chinul dinaintea facerii, iar slătinenii îşi vor putea potoli setea cu cea mai bună apă. Compania de Apă Olt, o companie modernă, puternică, sustenabilă economic şi viabilă asigurând servicii de inaltă calitate fară a aduce vreun prejudiciu la resursele naturale limitate si la mediul inconjurator, şi-a ales mereu cei mai buni parteneri, pentru a asigura beneficiarilor servicii de calitate. Cel mai nou proiect derulat de CAO este alimentarea cu apă şi canalizare a comunei Izvoarele, localitate ce se află în faza preliminară pentru a face parte din companie.

Compania de Apă Olt a fost mereu preocupată de standardul de viaţă al clienţilor săi, fiind mereu implicată în elaborarea de proiecte şi deserivrea cât mai bună a serviciilor sale pentru locuitorii judeţului, care sunt din ce în ce mai mulţi. Un astfel de proiect este şi cel de la comuna Izvoarele, unde Compania de Apă Olt va aduce o creştere a calităţii vieţii, pentru că în acest moment locuitorii comunei nu beneficiază de alimentarea cu apă şi sistem de canalizare. Momentan, în comună se fac studii de fezabilitate pentru racordarea la serviciile Companiei de Apă Olt.
Compania va administra sistemul şi îl va întreţine, dar până atunci, Consiliul Local Izvoarele trebuie adere la Agenţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Oltul”.

Lucrări la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare pe strada Grădişte
Compania de Apă Olt a reluat, începând cu 1 martie 2014, lucrprile la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare pe strada Grădişte. În aceste conditii, în vederea înlesnirii desfăşurării lucrărilor şi a accesului în zonă a utilajelor antreprenorului SC Tehnologica Radion SRL şi Riloval, CAO a precizat:
„Lucrările care au fost executate fac parte din proiectul major de investiţii «Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Olt» cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. În urma implementării proiectului, peste 116.000 de consumatori vor beneficia de sisteme îmbunătăţite de apă şi apă uzată şi de un mediu înconjurator mai sanătos, în conformitate cu standardele europene de calitate în domeniu”.

Judeţul Olt primeşte cea mai bună apă
În judeţul Olt, o instituţie precum Compania de Apă Olt, ce are in administrarea sa reţele de apă potabilă, reţele de canalizare, rezervoare de înmagazinare, staţii de captare, tratare, pompare şi epurare, clădiri pentru ateliere, clădiri administrative, utilaje de intervenţie, autovehicule şi echipamente de calcul, care se respectă şi care oferă calitate, are şi un număr foarte mare de abonaţi. În judeţul Olt, şi anume în municipiul Slatina şi cele 4 oraşe: Scorniceşti (reţea de apã şi canal de 10 km), Drãgãneşti-Olt (reţea de apã şi canal de 12,5 km), Piatra-Olt (reţea de apã şi canal de 4 km) şi Potcoava (reţea de apã şi canal de 5 km), Compania de Apă Olt deserveşte 80.737 de abonaţi, care primesc esenţa vieţii. La nivelul companiei, lungimea reţelei de canalizare este de 276 km, iar totalul volumului vândut consumatorilor este 312.000 mc pe lună.

În acest moment, Compania de Apă Olt operează în Slatina, Drăgăneşti-Olt, Scorniceşti, Piatra-Olt, Potcoava şi Slătioara. Compania de Apă Olt a fost, este şi va rămâne pentru clienţii săi cel mai important partener din partea căruia vor primi mereu calitatea. Pentru dezvoltarea serviciilor puse la dispoziţie populaţiei menţine tarifele în limite suportabile pentru utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.