Acasă Politic PNL Olt are candidat pentru europarlamentare

PNL Olt are candidat pentru europarlamentare

143

În cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc la sediul PNL, miercuri 19 martie a.c., deputatul Gigel Ştirbu, preşedinte interimar al Partidului Naţional Liberal, filiala Olt, a punctat câteva teme de interes local, cum ar fi închiderea unor hale ale ALRO, candidatul PNL Olt la europarlamentare şi demisiile ce au avut loc în ultima vreme în cadrul organizaţiei oltene.

În ultima vreme, ALRO trece prin clipe negre. Anul 2013 s-a încheiat cu mari pierderi, lucru care a făcut ca staff-ul de conducere să ia decizii dure. Măsura închiderii halelor, care ar urma să se producă la 1 aprilie, ar afecta 1.600 de angajaţi, ce şi-ar pierde locul de muncă.
Despre acest subiect care se află pe buzele tuturor slătinenilor şi nu numai, preşedintele interimar al PNL Olt, Gigel Ştirbu a spus următoarele:
„Aş fi mulţumit dacă reprezentanţii partidului de guvernământ ar fi făcut demersurile necesare către premier, către ministrul economiei, către ministrul energiei, pentru ca această instituţie emblematică pentru judeţul Olt. Dacă ne-ar fi luat şi pe noi, cu siguranţă acceptam.”

Cătălin Rotea, pe a 15-a poziţie
Propunerea organizaţiei de la Olt a PNL pentru lista candidaturilor la alegerile europarlamentare, în cadrul Biroul Permanent al PNL, este Cătălin Rotea, fostul prefect de Olt, cel mai tânăr dintre toţi cei care au ocupat o astfel de funcţie. În mandatul său de şase luni, tânărul Rotea a dovedit că poate fi un reprezentant al cetăţenului, fie el oltean sau european. La aceste alegeri, care vor avea loc în luna mai a acestui an, PNL speră să aibă 23% din totalul celor care se prezintă la urnă.

„Biroul Permanent al PNL a definitivat lista  candidaţilor pentru alegerile europarlamentare. Filiala judeţeană a PNL Olt are un reprezentant pe această listă, pe Cătălin Rotea. Locul care s-a oferit Organizaţiei Judeţene a PNL Olt este poziţia 15 pe această listă. Acest loc ne onorează”, a declarat Ştirbu

Dan Codan este-binevenit la PNL Olt
Gigel Ştirbu ţine o legătură strânsă cu fostul preşedinte al PNL Slatina, Dan Codan, care şi-a dat demia de curând ca un manifest la actuala situaţie politică, după cum spunea şi Gigel Ştirbu.
„Dan Codan este o pierdere pentru Partidul Naţional Liberal Olt. Am discutat cu Dan Codan, i-am spus că poate oricând să se întoarcă. Nutresc speranţa că se va întoarce în mijlocul organizaţiei noastre”, a spus Gigel Ştirbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.