Acasă Politic După un miting la care au participat peste 200 de persoane, PDL...

După un miting la care au participat peste 200 de persoane, PDL Olt a prezentat „Cartea minciunilor USL”

57

Zi încărcată pentru democrat-liberalii olteni. În jurul orei 10.30, mai mult de 200 de persoane s-au alăturat marşului organizat de PDL Olt, ce a avut ca punct de plecare sediul partidului (vizavi de Prefectura Olt) până la gara Slatina şi înapoi. Prin acest marş, PDL Olt vrea să-şi arate nemulţumirea faţă de actuala putere monopolistă a USL-ului, care este activă chiar şi după decesul alianţei. Puterea USL, avându-l în frunte pe doctorul Ponta, a acaparat toate instituţiile de stat, pe care le-a băgat sub aripa guvernului condus spre pierzanie de acelaşi doctor menţionat anterior. PDL Olt s-a alăturat iniţiativei de la centru de a mărşălui şi a atrage atenţia poporului votant de la Olt despre cine au fost şi sunt USL(DMR)-iştii şi ce au făcut ei pentru România.

PDL Olt, de vorbă cu slătinenii
În marşul organizat la nivelul municipiului Slatina, liderii organizaţiei judeţene au stat de vorbă cu slătinenii, care s-au arătat nemulţumiţi de traiul de zi cu zi şi de măsurile anti-criză luate de guvernul „scumpeşte-tot”. Mulţi dintre aceştia s-au alăturat membrilor PDL Olt şi au atras atenţia asupra guvernării Ponta. Pedeliştii au avut şi pancarte care conţineau mesaje ca: „Impozitaţi-vă între voi”, „Ponta, ai taxat, ai plagiat” sau „PSD – jaf şi imunitate”.

„Cartea” va ajunge şi la mai-marii PSD din judeţ
Liderii PDL Olt, prezenţi la marş, au susţinut o conferinţă de presă la sediul organizaţiei judeţene din Slatina. Aceştia, prim-vicepreședintele George Ciucu, secretarul general al organizației, Romulus Cheroiu, preşedintele PDL Slatina, George Ionică,  şi purtătorul de cuvânt al PDL Olt, Gheorghe Moise, au prezentat „Cartea Minciunilor USL”, un document care cuprinde 47 de pagini.

„Această carte reprezintă adevăratul raport de activitate al guvernărilor USL. Am depus acest document la prefectură, pentru că vrem ca reprezentanţii guvernului din teritoriu să afle şi ei cât de mult au performat guvernanţii USL în cei doi ani. Vom avea grijă ca un exemplar să ajungă şi la organizaţia judeţeană şi la cele locale ale PSD”, a spus George Ciucu, prim-vicepreședinte PDL.

„USL s-a nascut din ura, s-a hranit din minciuni si a murit in lupta pentru ciolan”, este ideea generală a „Cărţii minciunilor USL”.

În continuare, vă oferim spre lectură „Cartea minciunilor USL”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.