Acasă Politic Dacă prin alte părţi s-a rupt, USL-ul rămâne unit la Olt

Dacă prin alte părţi s-a rupt, USL-ul rămâne unit la Olt

192

În ultimele zile, Uniunea Social Democrată a trecut prin acele clipe de final, la centru, însă în teritoriu alianţa încă mai funcţionează. Este şi cazul alianţei de la Olt, formată din PSD, PNL+PC şi UNPR. Şefii PSD au aununţat joi, 27 februarie 2014, că niciun director de deconcentrate nu va fi schimbat, iar prefectul liberal, Cătălin Rotea, îşi poate continua mandatul, şeful guvernului fiind cel care face numirile sau decide să elibereze din funcţie un prefect.  

La Olt, nu se rupe USL
Decizia ca Uniunea Social Democrată Olt să nu se rupă la Olt a fost luată în cadrul Biroului Permanent Judeţean, unde a discutat cu preşedintele interimar al PNL Olt, fostul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu. Cei doi au ajuns la acordul de a nu destrăma alianţa din respect faţă de cei care i-au votat.
„Împreună cu colegii noştri liberali, în campaniile electorale, atât de la alegerile locale, cât şi de la alegerile parlamentare, am avut ofertă electorală împreună, ne-am fixat anumite obiective, şi sper, ca la nivelul judeţului, să ducem mai departe până în 2016 tot ceea ce am promis în campania electorală. Cel mai esenţial lucru sunt cetăţenii judeţului Olt”,
a declarat preşedintele PSD, Paul Stănescu.

Marius Oprescu şi senatorul Darius Vâlcov se vor ocupa de campania de la europarlamentare
Lângă Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi preşedinte al PSD Olt, au stat Marius Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt şi preşedinte al PSD Slatina şi deputatul Virgil Delureanu, secretar executiv al PSD Olt. Marius Oprescu a spus că, împreună cu senatorul Darius Vâlcov, vor fi directori de campanie la alegerile europarlamentare din mai, 2014:
„Biroul Permanent Judeţean ne-a desemnat pe mine şi pe senatorul Darius Vâlcov directori de campanie. Va fi o campanie a bunului-simţ, o campanie decentă, din uşă-n uşă. Vom merge prin judeţ şi le vom explica oamenilor ce s-a realizat în primii ani de guvernare, dar şi pentru a-i convinge în mod transparent şi legal să fie alturi de PSD la scrutinul din mai. Obiectivul nostru este acela de a obţine un scor de peste 50 la sută la europarlamentare”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.