Acasă Politic Mişcarea Populară ia Oltenia la pas | Audio – Imnul PMP (Marian...

Mişcarea Populară ia Oltenia la pas | Audio – Imnul PMP (Marian Vasile)

808

Mişcarea Populară doreşte să se facă cunoscut pentru electoratul care poate opta pentru o adevărată forţă de dreapta. În acest sens, sub sloganul „Mişcăm Oltenia”, PMP a strâns, la un loc, membri şi oameni care simpatizează cu formaţiunea politică recent înfiinţată, din zona Sud-Vest Oltenia: Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Dolj şi Olt, pentru a prezenta spiritul Mişcării Populare. Craiova a fost sâmbătă, 22 februarie a.c., gazda reuniunii organizate de partidul al cărui simbol este mărul, la care au participat peste 500 de membri şi simpatizanţi din zona amintită.

La evenimentul organizat în Bănie, au fost invitaţi liderii naţionali ai PMP: preşedintele partidului, deputatul Eugen Tomac, deputatul Elena Udrea, secretarul regional pentru Oltenia, Gelu Vişan, vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi, europarlamentarul Cristian Preda şi reprezentatul judeţului Olt, preşedintele filialei Olt, Marian Vasile.

Elena Udrea, o voce puternică
Fost ministru al Dezvoltării, actual membru al PMP, Elena Udrea a fost mereu o voce puternică şi un apărător al ideii dreptei.  La întâlnirea ce a avut loc la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova, aceasta a ţinut să declare următoarele:
„Partidul Mişcarea Populară este alternativa celor care vor să construiască pentru România.Trăim astăzi într-o Românie a USL – a mafiei, a clientelismului şi a dispreţului faţă de cetăţean. USL a ajuns la putere cu proiectul «Jos Băsescu» şi a pus în practică proiectul «Jos România». Mişcarea Populară este un partid care se naşte din speranţă românilor că se poate face politica altfel. Suntem oameni care au lăsat ceva concret în urma lor atunci când au avut funcţii publice. Împreună vom lua Oltenia şi România din mâinile USL şi vom câştiga alegerile prezidenţiale din acest an.”

Marian Vasile, autorul imnului PMP
Unul dintre invitaţii acestei reuniuni a fost şi primarul comunei Studina, dar şi preşedinte al filialei Olt a PMP, Marian Vasile, acesta le-a spus celor prezenţi că numai uniţi se poate face o echipă:
„Am fost la Craiova, unde colegii mei din PMP şi simpatizanţii partidului din Regiunea Oltenia m-au primit cu prietenie şi cu o paporniţă cu praz. La fiecare întâlnire de partid avem mere româneşti, mărul fiind simbolul Mişcării Populare. Le recomand românilor să voteze Mişcarea Populară, deoarece mărul aduce sănătate cetăţeanului şi României. Spun acest lucru, fiindcă în Mişcarea Populară sunt oameni care au lăsat lucruri concrete în urmă atunci când au fost în funcţii publice. Doar în judeţul Dolj, de exemplu, am finanţat proiecte de aproximativ 270 milioane de Euro în mandatul meu de ministru al dezvoltării regionale şi turismului.”

Pe lângă un bun gospodar, fiul comunei Studina, Marian Vasile, cu un talent artistic ieşit din comun, a compus imnul Partidului Mişcarea Populară, pe care l-a interpretat la evenimentul în cauză . Atât textul, cât şi muzica îi aparţin. În cele ce urmează, vă lăsăm să ascultaţi imnul PMP:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.