Acasă Actualitate De Valentine’s Day şi Dragobete, Handmade Slatina – Expune obicete decorative şi...

De Valentine’s Day şi Dragobete, Handmade Slatina – Expune obicete decorative şi accesorii realizate cu pasiune şi multă creativitate

114

Anul acesta vă puteţi arăta dragostea dăruind celor dragi obiecte cu suflet. Pentru Valentine’s Day dar şi Dragobetele autentic românesc.

Mai exact, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina (Fostul Cinema Alutus), găzduieşte cea de a 7-a ediţie a Târgului HandMade Slatina. Targul este dedicat în special adepţilor unei vieţi armonioase şi îşi propune să creeze o atmosferă plăcută, personalizată, în care fiecare vizitator să se poată familializa cu povestea obiectelor şi delecta cu priceperea expozanţilor, în timp ce vor alege cadoul pentru persoana dragă.

Pentru cei interesaţi, trebuie spus că târgul are loc în perioada 6-9 februarie 2014, între orele 12:00 – 20:00, printre produse disponibile la târg găsindu-se următoarele: accesorii bijuterii cu cristale Swarovski, produse hand-made, decoraţiuni, articole vestimentare… Dintre minunaţii expozanţi îi amintim pe: Irina Fagu – picteaza minuţios obiecte de mici dimensiuni în tehnică tufuirii, punct lângă punct. Realizează accesorii inedite în stilul punk-goth. O puteţi găsi pe contul de facebook: Irina Fagu, acolo unde, până la târg, îi puteţi comanda cele mai inedite picturi pentru dumneavoastră sau persoanele îndrăgite.
Mai departe, Niţu Monica – realizează obiecte decorative în tehnică patchwork, reuşind să dea viaţă unor pufoase pernuţe din bucăţele de material textil, colorat şi frumos imprimat. De asemenea şi pe Nitu Monica o puteţi găsiti pe contul său de facebook, acolo unde îi puteţi urmări activitatea, creaţiile, şi puteţi comanda, în numele dragostei, un simbol sau obiectul care să vă amintească întotdeauna de această frumoasă perioadă!

Ce este „Etnoware”?
Etnoware este un proiect de suflet care însufleteşte, cu tradiţia românescă, tot ce atige, fie prin pictură, fie prin broderie. Creaţiile şi comenzile le puteţi realiza, la comandă, pe adresa: http://etnoware.store.ro/ sau direct de pe pagina de facebook: www.facebook.com/EtnoWare.store.ro
Astfel, dacă veţi crede că hârtia este doar un material de papetarie, Cătălina Dumitrana vă arată cum materia respectivă capată noi forme, culori şi mai ales simboluri, doar prin plierea sa, totul prin tehnica „quilling” care se face „vinovată” pentru aceste creaţii: https://www.facebook.com/catalinamaria.dumitrana/media_set?set=a.245023025576316.57750.100002058600735&type=3 Şi în acest caz, mai multe detalii puteţi găsi pe conturile de facebook: Cătălina Maria Dumitrana, Valentina Matei şi David David M.
În ceea ce o priveşte, Valentina crează accesorii din pastă polimerică – Fimo, un fel de plastilină care permite modelarea şi realizarea unor accesorii inedite ce mai apoi preia duritatea plasticului. La rândul său, David David M este contul pe care găsiti genţi ecologice, prelucrate integral din hârtie… Astfel, pentru comenzi David M. – „Genţi handmade, „Genti Eco”.
Mai departe, pe contul lui Alex Chelaru (www.facebook.com/papioane.craiova) pot accesa cei care doresc să aibe o ţinută impecabilă, personalizată, dar mai ales tinerească şi totodată unicată. În fapt, Alex realizează papioane multicolore, chic, fashioiste… în orice stil.
De asemenea, B-Art realizează obiecte, decoraţiuni, articole vestimentare şi multe altele, tot cu această minunată ocazie, în timp ce Renatta Adrianna – realizeaza gentuţe din hârtie, în diverse forme şi culori. De altfel, pagina sa de facebook: Poşete Handmade Slatina vorbeşte de la sine despre creaţile sale, Aşadar: intraţi, comandaţi şi de la târg luaţi!

PS.
Reţineţi: de Valentine’s Day şi Dragobete, Târgul Handmade Slatina expune obicete decorative şi accesorii realizate cu pasiune şi multă creativitate! (www.facebook.com/handmadeslatinaalina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.