Acasă Politic Deputatul Florin Iordache, ales vicepreşedinte al Grupului Socialist al Adunării Parlamentare a...

Deputatul Florin Iordache, ales vicepreşedinte al Grupului Socialist al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

66

De departe deputatul cu cea mai bogată activitate parlamentară: 43 de  luări de cuvânt, 15 declaraţii politice şi 53 de propuneri legislative iniţiate, Florin Iordache, pesedistul cu origini caracalene, a ajuns departe. A fost ales vicepreşedinte al Grupului Socialist al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

„Domnul deputat Florin Iordache a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Grupului Socialist al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), începând cu prima parte a Sesiunii ordinare 2014 a APCE.
Domnul Florin Iordache face parte din Delegaţia Parlamentului României la APCE din anul 2010 şi este membru al comisiilor pentru afaceri juridice şi drepturile omului şi pentru afaceri politice şi democraţie ale Adunării”, se arată în scurtul comunicat de presă emis de Camera Deputaţilor pe 30 ianuarie a.c.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost înfiinţată în 5 mai 1949, iar România a aderat în 7 octombrie 1993, fiind membru cu drepturi depline.

Articolul precedentDramă în familia fostului prefect de Olt, Marin Diaconescu. Fiul său, Bogdan, condamnat la 4 ani închisoare, cu executare
Articolul următorInterviu cu Ion Aliman, primarul comunei Deveselu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here