Acasă Actualitate Bombă la vârful Spitalului Judeţean de Urgenţă! Romică Stănculescu a demisionat!

Bombă la vârful Spitalului Judeţean de Urgenţă! Romică Stănculescu a demisionat!

363

Surse verificate confirmă existenţa la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a unui document înregistrat prin care medicul Romeo Stănculescu a demisionat luni, 27 ianuarie 2014,  din funcţie.

Demisia sa, ca act unilateral de voinţă, a fost aprobată de către Paul Stănescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Olt. Referitor la această situaţie, managerul spitalului, Andrei Iordache, nu a negat vacantarea postului de director medical, dar îşi rezervă dreptul de a reveni cu mai multe precizări în cursul zilei de astăzi.

Cel mai probabil, până la ocuparea definitivă a funcţiei, interimatul va fi asugurat de dr. Pătru Cătălin, un medic tânăr, ambiţios, reprezentant al noului val. Prin demisia lui Stănculescu, garda veche, formată din seniori ai spitalului, cei care consideră aşezământul drept o feudă personală, pierde teren în faţa noului val. Mai trebuie spus că reformarea conducerilor unor secţii spitaliceşti îngheţate în proiect va continua în câteva zile cu surprize care vor cutremura pagina întâi a gazetelor locale. Fiţi aproape, citiţi Ziarul de Olt, pentru că ştiţi ce pierdeţi: pe Romeo Stănculescu ca director. Trebuie precizat că, în urmă cu câteva săptămâni, gestul său a fost anticipat în familie, soţia sa Cornelia demisionând de la sefia Secţiei ORL. Vom reveni, pentru că acum deja ştiţi ce aţi pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.