Acasă Actualitate Dosarul Dragnea. Ai noștri, de la Olt, au luat-o cu suspendare

Dosarul Dragnea. Ai noștri, de la Olt, au luat-o cu suspendare

28

Astăzi, „ghilotina dreptăţii” a fost pregătită pentru inculpaţii din dosarul fraudării Referendumului, unde vice-premierul României este protagosnistul întregului dosarul .

Acesta declara că nu are teamă de nimic, nu asta au spus şi alţi doi inculpaţi. De la noi, de la Olt. Soţii Marius Marinel şi Simona Cristina Preduţ şi-au recunoscut vinovăţia în faţa instanţei şi au primit drept răsplată din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie condamnări de câte un an şi patru luni – închisoare cu suspendare.

În cadrul aceleiaşi Decizii, ÎCCJ  a dispus desfiinţarea parţială a listei electorale de la secţia de votare 105 din Piatra-Olt, dar şi anularea a opt buletine de vot.

Avocata soţilor a cerut pietate din partea completului de judecată, pe motiv că numitul Marius Preduţ „are un nivel de pregătire scăzut” şi astfel nu se cunoştea legislaţia în localitate, plus că au existat presiuni politice.

Deciza dată de instanţă nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs. Pe 28 februarie, urmează să fie audiat un alt lot de membri ai secţiei de votare 140.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.