Acasă Actualitate Managerul spitalului de la Slatina trebuie privit cu atenţie. Ce poate spune,...

Managerul spitalului de la Slatina trebuie privit cu atenţie. Ce poate spune, în seara asta, Andrei Iordache, la Olt TV?

346

În seara de 9 ianuarie 2014, de la 20:20, invitat la Olt TV, la emisiunea Crinei Jilavu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, poate să răspundă la întrebări fundamentale de care se leagă viaţa de zi cu zi a stabilimentului de pe strada Crişan. Acestea pot fi următoarele:
– Cât mai costă în euro angajarea unei asistente?
– Cine pleacă din conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina până la sfârşitul lunii ianuarie?
– Câte decenii vor mai trece până când la spital vor începe, efectiv, lucrările de modernizare ale Unităţii de Primire Urgenţe?
– De ce e mai scumpă ciorba de cartofi din epoca Andrei Iordache decât cea de pe vremea când spitalul era condus de nişte domni respectabili, cum ar fi: Vladu, Dumitrescu, Niţă, Paraschiva şi alţii?
– De ce, atunci când suferi de vreo boală, trebuie să te cauţi de urgenţă în altă parte, aplicând reţeta: „cel mai bun doctor din Slatina e Acceleratul de Bucureşti”?
– Media şpăgii zilnice depăşeşte 100 de euro?
– Cât este politizat spitalul şi cum se împarte reţeta magică între PSD şi PNL?
– De ce nu a făcut nimic Andrei Iordache pentru recuperearea creanţelor istorice (ţepelor)  luate de spital de pe vremea când prefect era Marin Diaconescu?
Staţi cu ochii pe Andrei Iordache şi nu aveţi ce pierde! Câştigaţi experienţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.