Acasă Politic Pesediştii olteni, modeşti la europarlamentare…

Pesediştii olteni, modeşti la europarlamentare…

114

Până să primească indicaţiile preţioase de la centru vizavi de targetul fixat pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în ultima duminică a lunii mai 2014, la sfârşit de an, într-un cadru informal, căpeteniile social-democraţilor de la Olt şi-au format obiectivul minimal pentru acest scrutin: 60% din totalul voturilor valabil exprimate.

În secundar, mai există un obiectiv care nu va fi niciodată asumat: limitarea voturilor pe care să le obţină partenerii deguvernare, cei de la PNL. Cât mai puţin sub limita de 20%. Cap de listă pentru aceste alegeri la social-democraţi pare să fie perdantul din 2009, senatorul Mircea Geoană, ofertat în cafenelele bucureştene pentru acest scrutin. În acest fel scapă şi Ponta de umbra trecutului, iar Geoană ar câştiga suficient cât să-şi cumpere în rate casa de protocol în care stă fără să mai aibă dreptul cu indulgenţa camarilei lui Victor Ponta din fruntea RAPPS.

 

 

 

Articolul precedentDivorţata începutului de an are un bunic. În cimitirul de la Milcov
Articolul următorManagerul spitalului de la Slatina trebuie privit cu atenţie. Ce poate spune, în seara asta, Andrei Iordache, la Olt TV?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here