Acasă Actualitate Primarul Slatinei a salvat doi căţei de la eutanasiere PRIN Adopţie

Primarul Slatinei a salvat doi căţei de la eutanasiere PRIN Adopţie

64

Minel Prina, primarul Slatinei, şi cei doi copii ai săi, au venit la adăpostul Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor „Prietenii Noştri” şi au adoptat doi căţei. Astfel, edilul-şef al Slatinei vrea să fie un exemplu pentru toţi slătineii care pot lua acasă, gratuit, câţi câini doresc, cu obligaţia de a avea grijă aşa cum trebuie. (George PIŢULESCU)

În Slatina sălăşluiesc pe ştrase aproximativ 3.000 de maidanezi, fără a lua în calcul unii oameni la fel de maidanezi pentru care Parlamentul României nu s-a grăbit să voteze o lege jutătoare sau să găsească soluţie la o adevărată problemă a republicii, dintre multe altele. Nu ştim motivul pentru care câinii au început să latre ca un protest când a intrat primarul, însă după ce patrupezii au văzut presa, câinele de pază al societăţii neeutanasiat, încă, s-au mai liniştit.

Primarul Slatinei a ţinut să transmită un mesaj slătinenilor şi să-i încurajeze să adopte măcar un câine:
„Dacă facem calculul că în Slatina sunt 70.000 de locuitori şi pe străzi avem aproximativ 3.000 de câini, dacă 25 de persoane ar adopta un câine, atunci n-ar mai fi această problemă pe domeniul public. Aş vrea ca acestlucru să-l facă cât mai mulţi slătineni, să dovedim, într-adevăr, că suntem iubitori de animale nu numai la nivel declarativ şi să facem împreună ca aceste animale să trăiască.Vreau să dau un exemplu. La insistenţele copiilor mei am ajuns aici, la acest adăpost, să adoptăm un câine, dar cum se face de obicei, planurile se schimbă şi am adoptat doi căţei pe care noi îi vom creşte, le vom acorda căldură pentru că suntem, într-adevăr, iubitori de animale. Ei îşi doreau de foarte mult timp un câine, iar acum trebuie să dovedească că vor avea şi grijă de el.”

Cei doi copii ai primarului nu s-au gândit ce prenume le vor pune celor doi căţeluşi, noi membrii ai familiei, însă numele de familie îl ştim sigur: Prina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.