Acasă Politic Deputatul PP-DD Dumitru Niculescu a fost prezent la deschiderea noului an şcolar...

Deputatul PP-DD Dumitru Niculescu a fost prezent la deschiderea noului an şcolar în Colegiul 5

421

Dumitru Niculescu, deputat în Colegiul 5, a fost prezent, luni, 16 septembrie 2013, pe rând, la deschiderea noului an şcolar la unităţile de învăţământ din Studina, Stoeneşti şi Fălcoiu. (George PIŢULESCU)

Deputatul a ţinut să fie prezent la deschiderea anului şcolar 2013-2014 la şcolile din colegiul în care a fost votat. Pe rând, acesta a mers la şcolile din Studina, Stoeneşti şi Fălcoiu, unde s-a simţit din nou elev.
Cu ocazia vizitelor făcute în cele trei şcoli, deputatul Dumitru Niculescu a ţinut să transmită un mesaj pentru părinţi şi elevi:
„Fiecare început de an şcolar produce o emoţie aparte. În fiecare adult, cu această ocazie, se regăseşte amintirea zilelor de şcoală. Chiar dacă sistemul educaţional românesc se află, după 23 de ani, tot în perioada căutărilor propriei identităţi, important este ca şcoala să fie aşezată în centrul valorilor fundamentale pe care le susţine şi ocroteşte statul român.

Un popor educat reprezintă o naţiune puternică. Avem cu toţii obligaţia, fie că suntem sau nu implicaţi activ în procesul de educaţie, să considerăm şcoala, produsele acesteia, cele mai importante argumente care susţin România viitoare. Ţara pe care o visăm astăzi”, a spus acesta.
La festivitatea de deschidere au participat şi reprezentanţi ai administraţiilor locale din cele trei localităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.