Acasă Politic De „Ziua Pensionarilor”, deputatul Virgil Delureanu şi preşedintele PSD Balş, Cătălin Matei,...

De „Ziua Pensionarilor”, deputatul Virgil Delureanu şi preşedintele PSD Balş, Cătălin Matei, alături de oameni

285

O veche practică din politica românească este combătută în Colegiul 4 Balş. Acolo unde, deputat a fost ales, în decembrie 2012, economistul Virgil Delureanu. În timp ce alţii îşi amintesc de electoratul votant doar odată la patru ani, domnia-sa, alături de preşedintele Organizaţiei PSD Balş, inginerul silvic Cătălin Matei, este prezent în mijlocul comunităţii pe care o reprezintă în Parlamentul României ori de câte ori are ocazia.
Cu ocazia „Zilei Pensionarilor”, într-o atmosferă destinsă, aproximativ două sute de persoane, pensionari, dar şi primari din Colegiul 4 Balş, s-au aflat împreună pentru a marca semnificaţia evenimentului.
Cheltuielile ocazionate de evenimentul în cauză au fost suportate de deputatul Delureanu. Pe seama acestei acţiuni, iniţiatorul, gazda, ne-a declarat următoarele: „Este o onoare pentru mine să fiu, ori de câte ori am ocazia, printre cei care mi-au acordat încrederea pentru a merge în Parlament. Aceşti oameni sunt cei care au construit prezentul. Sacrificiul lor trebuie răsplătit de fiecare dată!

Articolul precedentCei mai importanţi parteneri ai Companiei de Apă Olt sunt oltenii
Articolul următorVirgil Delureanu, Daniel Bărbulescu, Dan Ciocan şi Alexandru Stănescu, co-iniţiatori la o lege de reglementare a activităţii de voluntariat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here