Acasă Politic Crin Antonescu, la Slatina!

Crin Antonescu, la Slatina!

187

Liberalii olteni s-au apucat de treabă. Strâng rândurile, formează echipa câştigătoare şi se aşează pe drumul victoriei. Astfel, după ce Ştirbu a preluat partidul din mâinile lui Nelu Ciugulea, au început să reapară şi conferinţele de presă.
Aşa se face că miercuri, pe 25 septembrie, în urma unei astfel de întâlniri, la care a fost prezent şi Cristi Bircea, viceprimar de Slatina, printre altele, deputatul de Olt şi preşedintele interimar al liberalilor din zonă a spus că luna viitoare, cam pe la mijloc, în municipiul Slatina soseşte Crin Antonescu. (Claudiu ENE)

Mai mult decât atât, pe lângă o amplă analiză făcută pe teme ce ţin de Roşia Montană, Gigel Ştirbu a prezentat deschis şi câteva din planurile de viitor ale organizaţiei pe care o conduce şi despre care spune că îşi doreşte să o aducă acolo unde îi este locul: în fruntea clasei politice din ţara noastră.

O veste bună pentru toţi liberalii olteni: Ne vizitează Crin!
După mai multe vizite de lucru făcute în decursul acestui an de premierul Victor Ponta la Slatina, liberalii olteni, prin vocea celui ce îi conduce, deputatul Gigel Ştirbu, anunţă că luna viitoare, în cea de-a doua jumătate, în municipiul reşedinţă de judeţ îl vom vedea pe Crin. În plus, conform celor spuse de Ştirbu, se pare că preşedintele Senatului şi, totodată, şeful cel mare din PNL nu vine singur:
„Ieri (n.n. 24 septembrie 2013) am primit acceptul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru o vizită de lucru în judeţul Olt. Vizita domniei-sale va avea loc undeva în cursul lunii octombrie, cel mai probabil, între 15 şi 25 octombrie, urmând să viziteze un agent economic important de pe platforma industrială a Slatinei. Mai mult ca sigur, va fi însoţit de mai mulţi miniştri de resort şi mi-aş dori să vină ministrul Sănătăţii, ministrul Economiei, ministrul Energiei… În primul rând, va fi o vizită de lucru a celui de-al doilea om în stat, dar în acelaşi timp va avea şi o componentă politică şi o întâlnire cu Biroul Judeţean. Nu în ultimul rând, va mai fi şi o conferinţă de presă alături de cei doi co-preşedinţi ai USL din judeţul Olt, şi, în fine, o întâlnire cu activul de partid la Casa Sindicatelor din Slatina”.

În timp ce pesediştii olteni nu au pe cine pune la europarlamentare,
Liberalii lui Ştirbu nu ştiu pe cine să aleagă
Viaţa politică din Olt e uneori frumoasă, dar în acelaşi timp imprevizibilă. Mai nou, luând în calcul apropiatele alegeri europarlamentare, partidele politice din zonă, în frunte cu PNL şi PSD, s-au apucat de treabă. Unii o spun direct, alţii o ţin secret.
În ceea ce îi priveşte, aşa cum ne anunţă Ştirbu, mai mult ca sigur, liberalii olteni vor avea un candidat pe listă la alegerile europarlamentare:
„În cadrul Biroului Judeţean s-a luat decizia ca PNL Olt să solicite Biroului Naţional un loc pe lista pentru europarlamentare. Care va fi acest loc, nu ştim. Se va ţine cont de rezultatele obţinute de fiecare filială. Răspunsul a fost favorabil, aşa că vom avea un candidat. Candidatul nu l-am ales, dar vom avea o discuţie largă în partid, vor exista candidaturi, alegeri şi aşa mai departe. În ceea ce mă priveşte, eu vă asigur nu sunt interesat”.
În altă ordine de idei, preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal Olt, deputatul Gigel Ştirbu, spune că are planuri mari în fruntea partidului pe care îl reprezintă, fapt pentru care, conform acestuia, toate organizaţiile locale sunt informate că trebuie să îşi atingă obiectivul în ceea ce priveşte rezultatul final de la europarlamentare.
Cu toate astea, rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul, care vor fi aleşii şi cum vor înţelege reprezentanţii partidului să-şi promoveze ideile pentru îndeplinirea obiectivului propus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.