Acasă Actualitate Unirea Radomireşti, pe podium, la final de sezon

Unirea Radomireşti, pe podium, la final de sezon

41

Una dintre cele mai spectaculoase din Liga a 4-a, acum, la final de sezon, poate fi delcarată Unirea Radomireşti. Pe lângă aportul şi pasiunea cumulate, depuse de administraţia locală, condusă de primarul Nicuşor Sîia, băieţii antrenaţi de Mitică Moşteanu, declară sezonul 2022-2023 unul reuşit: terminând campionatul pe locul 3, cu un total de 66 de puncte din 30 de meciuri disputate: 21 victorii, 3 meciuri egale, 6 înfrângeri, 79 de goluri marcate și 39 primite.
În ultima etapă, Unirea Radomireşti a câştigat în faţa ACS Oltețul Osica cu 5-2. Echipa folosită în ultimul meci spectacol de la Osica, a fost următoarea:
Portar: Bușcă Răzvan;
Fundași: Voicu Nicușor, Dade Cornel, Rădulescu Bogdan, Petria Răzvan;
Mijlocași: Voicu Marius, Alecu Alin, Toma Viorel, Stanca Cristian;
Atacanți: Simion Gigi, Scurtu Răzvan;
Au mai intrat: Trăistaru Adrian, Rotaru Florel;
Marcatori: Stanca Cristian, Alecu Alin, Voicu Nicușor, Voicu Marius, Simion Gigi.

Şi pentru sezonul viitor, Unirea Radomireşti va beneficia de suportul primarului Nicuşor Sîia, cel care a redat competiţia sportivă de fotbal Radomireştiului.

Articolul precedentANUNȚ PRIVIND PRELUNGIREA TERMENULUI DE DEPUNERE A PROIECTELOR pentru Măsura M9/6B – Sprijin pentru crearea, dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii publice la scară mică în teritoriul GAL Ținutul Verde, AFERENTĂ SESIUNII 1/2023
Articolul următorCorabia. Investiţie în educaţie prin PNRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here