Acasă Administrație Primăria Slatina, lucrări de reabilitare în municipiu

Primăria Slatina, lucrări de reabilitare în municipiu

37

Am început lucrările de reabilitare pe strada Aleea Lalelelor, în arealul cuprins între străzile Crișan – Primăverii – Unirii, inclusiv zona aferentă blocului FB5.
„Precizez faptul că, lucrările de asfaltare au fost demarate în acest moment, întrucât s-a așteptat finalizarea intervențiilor Companiei de Apă Olt de înlocuire a conductelor de apă din zona mai sus menționată.
Conform proiectului, intervențiile în teren se vor derula pe o perioadă de 4 luni și vor viza strada Aleea Lalelelor, parcările adiacente și trotuarele, suprafața totală propusă pentru reabilitare fiind de aproximativ 8.000 mp.
Lucrările la care fac referire cuprind etapele necesare de executat în scopul reabilitării străzii, în vederea asigurării unor condiții normale de confort și de siguranță a circulației impuse de normele și normativele tehnice în vigoare.
Alte obiective urmărite sunt: realizarea capacității portante a străzii, rezolvarea scurgerii apelor, realizarea semnalizării rutiere, a siguranței circulației rutiere și pedestre și realizarea lucrărilor de protecția mediului executate conform standardelor și normativelor legislative în vigoare”, declară primarul Slatinei, Emil Moţ.

Articolul precedentCompania de Apă Olt vine cu lămuriri. Cauzele adevărate ale măririi preţului la apă şi canal
Articolul următorPrimăria Caracal premiată la Gala „România ești TU”, pentru atragerea de fonduri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here