Acasă Politic Siminica Mirea: „Drepturile omului sunt un aspect fundamental al societăţii noastre”

Siminica Mirea: „Drepturile omului sunt un aspect fundamental al societăţii noastre”

22

În penultima zi a lunii februarie, senatorul Siminica Mirea a participat la lansarea „Manifestului pentru drepturile omului”, unde a avut loc dezbaterea privind promovarea drepturilor femeilor, egalitatea de şanse între sexe, prevenirea şi combaterea violenţei domestice.
„Evenimentul a fost organizat de doamna Gabriela Firea, ministrul PSD al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, la Senatul României şi a avut prezenţa colegilor parlamentari şi a reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse pentru Femei şi Bărbaţi. Evenimentul a subliniat faptul că trebuie să acţionăm hotărât pentru a preveni violenţa domestică şi a proteja femeile şi copiii care sunt afectaţi de aceasta. De asemenea, s-au evidenţiat inegalităţile de gen care există în societate, care trebuie de altfel corectate prin politici care să promoveze oportunităţile egale şi să elimine discriminarea de gen.
Este important să conştientizăm aceste probleme şi să acţionăm în consecinţă pentru a asigura un mediu sigur şi echitabil pentru toţi cetăţenii. Drepturile omului sunt un aspect fundamental al societăţii noastre şi promovarea lor este esenţială pentru o dezvoltare armonioasă şi prosperă. Îi mulţumesc doamnei Gabriela Firea, ministrul PSD al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, pentru organizarea acestui eveniment atât de necesar, precum şi tuturor celor care au luat parte la această dezbatere importantă. Sper ca genul acesta de întâlniri să continue şi să contribuie la promovarea drepturilor omului şi a egalităţii de şanse în România.Atât eu, cât şi colegii mei social-democraţi, suntem angajaţi în promovarea şi protejarea drepturilor omului şi a egalităţii de şanse în România şi vom depune orice efort de a elabora şi implementa politici şi programe care să sprijine aceste obiective. Ne angajăm să fim o voce puternică pentru protejarea drepturilor omului şi pentru promovarea egalităţii de şanse”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.