Acasă Actualitate Parcare subterană şi zonă de recreere, în cartierul „Eugen Ionescu”

Parcare subterană şi zonă de recreere, în cartierul „Eugen Ionescu”

39

Primăria municipiului Slatina va implementa un proiect edilitar de construire a unui parcări subterane şi a unei zone de relaxare în zona centrală a cartierului de blocuri „Eugen Ionescu”, mai precis în zona fostei piscine.

Este vorba despre proiectul de actualizare a studiului de fezabilitate și indicatori tehnico – economici privind construirea unei parcare supraetajată în subteran, în valoare totală a de 25.327.553 lei.
Parcarea: va fi subterana, va avea dimensiunile de 37,80 m x 54,40 m, ocupand o suprafata de 2056,32 mp cu un numar de 80 locuri de parcare.
Zonele de relaxare si recreere:
– 2 spaţii de recreere – cu dimensiunea în plan de 13,00 m x 14,20 m, ocupând o suprafaţă de 186,60 mp (pentru un singur spatiu), cu suprafata zonei de relaxare din tartan de culoare bleu, spatiile ce se vor imprejmui partial cu gard din plasa pentru protectie cu inaltimea de 3,00 m.
Pentru fiecare spatiu de recreere a fost prevazut cate un cos de baschet.
Intre cele doua spatii se va amplasa o jardiniera din beton ce se va placa cu granit, jardiniera va avea o suprafata de 50,15 mp;
– spatiu de joaca – pentru copiii cu suprafata de joaca din tartan maro inchis, va ocupa o suprafata de 592,45 mp, spatiu pe care se va amplasa un modul de joaca pentru copiii, tot in aceasta zona se va realiza o jardiniera din beton placata cu granit cu suprafata de 50,15 mp;
– zone de relaxare – cu suprafata de 628,65 mp se vor placa cu granit fiamat in doua culori si
anume gri si maro, in aceste zone se vor realiza sase jardiniere din beton placate cu granit in suprafata totala de 59,70 mp;
– 2 alei – pentru accesul pietonal, ce vor avea dimensiunea in plan 16,10 m x 2,00 m, ocupand o suprafata de 32,20 m fiecare.
Aleile pietonale se vor incadra cu borduri mici prefabricate, din granit.
– spatii verzi + mobilier urban (bancute si cosuri de gunoi), se vor monta 7 cosuri de gunoi si 48 de bancute, plante pentru jardiniere si pomi.
Perimetral s-a prevazut balustrada din beton si sticla cu inaltimea de 1,20 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.