Acasă Administrație Şerbăneşti. Echipa de fotbal „Recolta Șerbănești” nu a fost desființată!

Şerbăneşti. Echipa de fotbal „Recolta Șerbănești” nu a fost desființată!

110

În urma unor acuzaţii la adresa primăriei din Şerbăneşti, conform cărora s-ar fi desfiinţat echipa locală de fotbal, instituţia condusă de primarul Mugurel Breoi vine cu un punct de vedere:
„Căutăm tineri care vor să joace fotbal cu drag pentru șerbănești, sub stema echipei noastre Din păcate, politica și politicienii de conjunctură din comuna noastră au ajuns și în fotbal, iar dezinformarea pe care o fac este o lipsă de respect față de cetățenii comunei Șerbănești.
1. Echipa de fotbal nu a fost desființată
Echipa de fotbal „Recolta Șerbănești” nu a fost desființată, ea nu a mai fost înscrisă în campionat, în acest an competitional, din cauza certurilor între jucători și a numeroaselor sancțiuni pe care jucătorii le-au primit anii trecuti pentru comportament neadecvat pe teren ( cartonașe galbene și roșii, schimb de legitimații între jucători, scandaluri cu echipele adverse). Sancțiunile au însemnat zeci de milioane de lei pe care Primăria Șerbănești le-a plătit, așa cum prevede regulamentul, adică banii noștri ai tuturor celor din comuna.
„Recolta Șerbănești” a fost cea mai sancționată echipă din campionat!
2. Există fonduri în bugetul local pentru echipa de fotbal „Recolta Şerbănești”
Am alocat fonduri în anii ce au trecut cat și în anul 2023, pentru susținerea echipei (arbitraj, transport și echipament sportiv), așa cum prevede legea.
3. Nu mai sunt „banii și petrecerile după meci” pentru că sponsorul s-a retras!
Din cauza numeroaselor scandaluri din timpul meciurilor și după terminarea partidelor de fotbal, a comportamentului, a atitudinii nesportive ale unor jucători și a rezultatelor slabe ale echipei,
sponsorul și-a restras sprijinul financiar.
4 „Rcolta Șerbănești”, echipa comunei noastre nu joacă niciun meci cu primăria și nici nu este afiș electoral pentru cei care se cred politicieni.
I-am invitat și pe tinerii consilieri locali USR care susțin că țin la „Recolta Șerbănești” și unii chiar au jucat fotbal de performanță, să se alăture echipei.
Răspunsul lor a fost …NU și au preferat o postare pe rețelele de socializare, din care speră ei, să câștige capital electoral prin minciuni și dezinformări.
5. Care este viitorul echipei „Recolta Șerbănești”
Așa cum am spus și la ultima ședință de consiliu local, oricine are dragoste de fotbal, a jucat fotbal și ține cu „Recolta Șerbănești” se poate implica și poate veni alături de noi pentru a ne pregăti pentru următorii ani competitionali”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.