Acasă Actualitate De acum şi în Slatina. DENTPRIORITY, sănătate dentară la cel mai înalt...

De acum şi în Slatina. DENTPRIORITY, sănătate dentară la cel mai înalt nivel de profesionalism

1978

Miercuri, 1 februarie 2023, pe bulevardul A.I. Cuza, nr. 28, bl.CAM4, sc. B, parter, s-a inaugurat cea de-a patra clinică care poartă eticheta profesionalismului, calităţii şi tehnologiei moderne în domeniul stomatologic. DENTPRIORITY Slatina a devenit un loc neîncăpător pentru cei care au vrut să fie aproape de întreg personalul modernei clinici în ziua deschiderii.

Dr. Radu Anghelina: „Prioritatea noastră a fost și va rămâne pacientul”
Unul dintre oamenii care a coordonat, de-a lungul timpului, echipa de profesionişti de la DENTPRIORITY, este medicul specialist în protetică dentară, dr. Radu Anghelina, cel care a înţeles că este bine să fii cu câţiva paşi înaintea celorlalţi şi să oferi, pe lângă calitate şi profesionalism, încredere pacientului. Acesta se mândreşte cu o realizare a companiei: prima clinică stomatologică din Oltenia care au adus fațete de porțelan.
„Inaugurăm, alături de dumneavoastră, a patra clinică din proiectul DENTPRIORITY, un proiect care a început în urmă cu mai bine de 20 de ani în urmă. Un proiect care a început în Craiova, unde am fost primii care au adus fațete de porțelan în Oltenia. Proiectul nostru a continuat în permanență să se dezvolte, iar ceea ce ne-a ghidat în permanență a fost profesionalismul, un lucru bine făcut.
Prioritatea noastră a fost și va rămâne pacientul. Încercăm întotdeauna să creăm zâmbete perfecte și acest lucru îl facem în cadrul unei echipe pe care am sudat-o de-a lungul anilor. DENTPRIORITY înseamnă pentru noi o mare familie, suntem colegi tineri, colegi cu experiență, fiecare cu o specializare, capabili de lucrul în echipă care ne ghidează în permanență. Venim în Slatina cu o clinică cu aparatură de ultimă generație, cu medici bine pregătiți, cu medici care au calificări interne și internaționale. Oferim toate serviciile stomatologice, începând de la cei mai mici pacienți până la cazurile cele mai complexe”, a declarat dr. Radu Anghelina, CEO şi fondator DENTPRIORITY.

„Fă-ți bine și faci bine!”!
Echipa de specialişti, care duce arta stomatologiei din Olt și Dolj pe cele mai înalte culmi ala tehnologiei și scrie istorie în medicina dentară premium, s-a gândit că, de o mică parte din banii câştigaţi de clinică, să beneficieze şi copiii de la Grădinița cu Program Prelungit, nr. 8 din Slatina, pentru a completa necesarul educațional. Compania va dona, prin proiectul „Fă-ți bine și faci bine!”, 10% din încasările pe o lună.
Managerul DENTPRIORITY, Daniela Roman, a spus că această campanie nu este singulară şi că vor mai urma şi altele, care vor fi îndreptate tot către copii.

Preţul bun pentru o sănătate dentară bună!
DENTPRIORITY vine în faţa beneficiarilor cu transparenţă şi le prezintă acestora preţurile serviciilor, iar acestea pot fi consultate la adresa: www.dentpriority.ro/preturi/. Însă, compania vine şi cu un bonus pentru pacient: consultaţia gratuită.
Clienţii se pot programa pe site-ul companiei www.dentpriority.ro sau la 0740781264/0745796967 şi contact@dentpriority.ro.

Cei care trec pragul clinicilor din Craiova, Băileşti, Caracal şi, mai nou, Slatina, beneficiază de tratamente pentru care s-a investit permanent în echipamente și tehnologii de ultimă generație în vederea diversificării portofoliului de servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.