Acasă Actualitate Percheziţii la Olt. Persoane bănuite de braconaj, cercetate de poliţişti

Percheziţii la Olt. Persoane bănuite de braconaj, cercetate de poliţişti

51

Opt percheziții domiciliare, în județele Olt și Dolj, la locuințele a 7 bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 45 de ani, au avut loc pe 24 ianuarie a.c. Percehziţiile au avut loc la persaone bănuite de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și transportul vânatului dobandit în alte condiții decat cele legale .

Bărbații sunt cercetați intr-un dosar penal, fiind bănuiți de fapte de braconaj, săvârșite în cursul anului 2022, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt.

„Perchezițiile domiciliare au fost executate de către polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în baza unor mandate de percheziție emise de către Judecătoria Municipiului Caracal.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul S.A.S Olt, Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Caracal, Secția 5 Poliție Rurală Deveselu, Poliția Orașului Corabia și Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.
Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor: un autoturism de teren, 12 câini din rasa ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp, 4 proiectoare, 2 telefoane mobile, precum și alte bunuri susceptibile să fi fost folosite la activitatea infracțională.
Șase persoane au fost conduse la sediul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
În cauza, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale și dispunerea masurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.