Acasă Actualitate CJ Olt investeşte în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Spălătorie nouă, la...

CJ Olt investeşte în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Spălătorie nouă, la standarde europene

19

La finalul şedinţei Consiliului Judeţean Olt din data de 26 octombrie a.c., preşedintele instituţiei, Marius Oprescu, a oferit mai multe informaţii despre noua investiţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, proiect votat de consilierii judeţeni.

Este vorba despre probarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de
investiții „Amenajare spălătorie în incinta Spitalului Județean de Urgență Slatina”, faza D.A.L.I., cu principalii indicatori tehnico – economici, după cum urmează:
1. Indicatori economici – valoarea totală a investiției (inclusiv TVA) 1.962.040,00 lei din care construcții-montaj 852.040,00 lei;
2. Durata de realizare a investiției: 10 luni;
3. Indicatori tehnici/performanță: Suprafața totală construită a spațiului reabilitat: 250,75 mp Sursa de finanțare: bugetul local al județului Olt.

Acest proiect vine ca o necesitate pentru îmbunătățirea calității serviciilor de sănătate oferite unitatea emdicală judeţeană.
„Dacă reușim să construim săplătoria bineînțeles că vom renunța la serviciile externe. Nu putem avea și servicii externe, și spălătorie proprie. Această decizie a fost luată plecând de la un calcul foarte exact cam ce înseamnă serviciile de spălătorie externă și ce înseamnă spălătorie proprie modernă, pentru că despre asta vorbim. Trebuie să ne ridicăm la niște standarde, suntem în secolul XXI, iar lucrurile nu mai pot funcționa oricum. Astăzi am aprobat indicatorii proiectului, urmând ca în perioada următoare Consiliul Județean Olt să pună și banii pentru acest lucru. Până la finalul anului viitor vrem să dăm drumul la spălătoria proprie a Spitalului Județean de Urgență Slatina.” a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

1 COMENTARIU

  1. Cum e posibil la spitalul de urgențâ Slatina sâ nu fie nimeni un medic de la urologie de gardâ , stau pacienții și așteaptâ cate 7 ore panâ vine un urolog sâ punâ o sondâ la pacienți si ei de dau câ sunt de gardâ ………………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.